Consilierul local independent din Alba Iulia sare în spirjinul independentei de la Aiud: “Veniți vineri dimineața în fața primăriei din Aiud”

Consilierul local independent din Alba Iulia sare în spirjinul independentei de la Aiud: “Veniți vineri dimineața în fața primăriei din Aiud”

“Vă chem pe toți, cei ce simțiți în sufletul vostru că demnitatea, onoarea și libertatea sunt valori de apărat, să apărăm împreună dreptul consilierului local Ionela Danciu de a-i reprezenta pe miile de aiudeni, care au votat-o, în consiliul local al municipiul AIUD!

Am aflat, cu stupoare, că vineri la ora 9.00, în cadrul unei ședințe convocate în mod extraordinar, niște șmecheri vor să-i suspende Ionelei dreptul, acordat de miile de aiudeni, de a mai reprezenta Aiudul în consiliul local, motivul principal invocat fiind că a avut curajul să filmeze live o ședință de C.L.

Asistăm împreună, dragi locuitori ai județului Alba, la un spectacol grotesc pe care o gașcă de nemernici îl susțin de 30 de ani în aproape toate localitățile din județ. În urmă cu 3 ani am “îndrăznit” să filmez într-o ședință publică pe mai “marii granguri” ai județului, cum singuri se intitulează, iar reacția a fost una extrem de agresivă. Știu că în majoritatea primăriilor din județ se induce interzicerea de a filma ședințele publice, ceea ce este ilegal, dar reacția albaiulienilor a fost una pe măsură și datorită acestora, după acel moment, primăria Alba Iulia n-a mai putut să interzică filmarea ședințelor de C.L.

Vă chem pe toți cei ce cred în aceste valori, mai ales pe aiudeni, să veniți alături de Ionela vineri la ora 9.00 dimineața în fața primăriei din Aiud.

Este datoria noastră morală, față de cei ce și-au pus piepturile în fața puștilor comuniste în 89, să apărăm aceste principii și valori pe care Ionela le-a promovat în C.L. Aiud.

Vă aștept vineri la 9.00, în fața primăriei AIUD.

Al dvs, consilier local independent,
Mircea Trifu”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...