Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local independent din Alba Iulia sare în spirjinul independentei de la Aiud: „Veniți vineri dimineața în fața primăriei din Aiud”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul local independent din Alba Iulia sare în spirjinul independentei de la Aiud: „Veniți vineri dimineața în fața primăriei din Aiud”

„Vă chem pe toți, cei ce simțiți în sufletul vostru că demnitatea, onoarea și libertatea sunt valori de apărat, să apărăm împreună dreptul consilierului local Ionela Danciu de a-i reprezenta pe miile de aiudeni, care au votat-o, în consiliul local al municipiul AIUD!

Am aflat, cu stupoare, că vineri la ora 9.00, în cadrul unei ședințe convocate în mod extraordinar, niște șmecheri vor să-i suspende Ionelei dreptul, acordat de miile de aiudeni, de a mai reprezenta Aiudul în consiliul local, motivul principal invocat fiind că a avut curajul să filmeze live o ședință de C.L.

Asistăm împreună, dragi locuitori ai județului Alba, la un spectacol grotesc pe care o gașcă de nemernici îl susțin de 30 de ani în aproape toate localitățile din județ. În urmă cu 3 ani am „îndrăznit” să filmez într-o ședință publică pe mai „marii granguri” ai județului, cum singuri se intitulează, iar reacția a fost una extrem de agresivă. Știu că în majoritatea primăriilor din județ se induce interzicerea de a filma ședințele publice, ceea ce este ilegal, dar reacția albaiulienilor a fost una pe măsură și datorită acestora, după acel moment, primăria Alba Iulia n-a mai putut să interzică filmarea ședințelor de C.L.

Vă chem pe toți cei ce cred în aceste valori, mai ales pe aiudeni, să veniți alături de Ionela vineri la ora 9.00 dimineața în fața primăriei din Aiud.

Este datoria noastră morală, față de cei ce și-au pus piepturile în fața puștilor comuniste în 89, să apărăm aceste principii și valori pe care Ionela le-a promovat în C.L. Aiud.

Vă aștept vineri la 9.00, în fața primăriei AIUD.

Al dvs, consilier local independent,
Mircea Trifu”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea