Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii PSD: Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia, se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Până una, alta, îi place, nu îi place, PNDL e Programul Nicolae Dragnea Liviu si așa va fi pentru totdeauna. E ideea lui, a PSD, sunt banii statului român, iar UAT-urile nu au făcut nimic în afară de a formula o cerere către MDRAP (ce fac majoritatea, pentru ca nu sunt în stare să se autofinanțeze).

Trebuie spus albaiulienilor că însuși primarul municipiului Alba Iulia nu a vrut ca elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia  să învețe dimineața, dar, la presiunea părinților și a cadrelor didactice, a cedat.

Primarul Hava a uitat de copiii  de la Economic atunci când a cerut  finanțare pe PNDL pentru liceu și îi pune în situația ingrată de a învăța după-masa. După ce a văzut de prostie a făcut, i-a pasat problema lui Pleșa și a plecat în vacanță în țări exotice, de unde scrie pe facebook. Pe primarul Hava nu l-a interesat niciodată de Colegiul Economic, pentru ca acolo nu erau copiii „greilor PDL-ului” iar acum doar încearcă cu disperare să câștige capital de imagine de pe urma proiectului finanțat de Guvern.

Același primar iresponsabil și echipa sa „tehnocrată” au bugetat insuficient cheltuielile cu forța de munca iar lucrările vor dura nepermis de mult timp (peste 2 ani).În tot acest timp, elevii nu vor avea acces la laboratoare, baza de practică, sala de sport și alte echipamente. Domnule Hava, după ce ați politizat întreg învățământul albaiulian, acum  vreți să-l și distrugeți?

În loc să mimeze compasiune pe facebook, Mircea Hava ar trebui să se grăbească cu găsirea unei soluții pentru mutarea elevilor și profesorilor Colegiului Economic care va intra în reparații în luna octombrie.

Domnule Hava, nu mai mințiți albaiulienii pe facebook, veniți la muncă și aveți grijă de elevi și profesori conform atribuțiilor legale!

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea