Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, nu știm ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place să mergeți cu prietenii din Statul Paralel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Domnule primar, ne bucurăm că v-am atras atenția cu ”Programul Nicolae Liviu Dragnea”, dumneavoastră fiind total dezinteresat de problemele elevilor și profesorilor de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia și permanent în deplasări exotice. PNDL este și a fost o realitate a guvernării PSD, care a dat românilor bani pentru investiții, nu le-a luat. Dumneavoastră, fiind învățat cu tăierile din regimul prietenului Băsescu, nu puteți înțelege ce înseamnă dezvoltare și vă doare zilnic acest handicap politic.

Domnule Hava, crizele pe pagina de facebook nu vă fac bine, nu vă ajută să vă concentrați la discuțiile imaginare cu miniștrii PSD cu care vă lăudați zilnic. Până la urmă, ați devenit membru PSD?

Pentru domnul Hava, faptul că primește bani de la Guvern, este un merit personal, așa cum este și municipiul pe care îl administrează ca pe propria feudă. Domnul Hava chiar crede că toți banii i se cuvin, în condițiile în care pe majoritatea proiectelor le scrie sau le implementează prost. A se vedea cum Mircea Hava lasă pe drumuri 650 de elevi de la Colegiul Economic pentru că repară o școală  în 2 ani și jumătate, fără să se gândească măcar unde îi mută pe copii. A se vedea cum lui Mircea Hava îi cad ”bibelourile” chinezești din Cetate, punând viața turiștilor în primejdie. A se vedea cum canalizările domnului Hava sunt atât de mici încât, la orice ploaie, orașul este sub apă. Pentru toate acestea, dar și multe altele, domnului Hava i se cuvin toți banii din lume!

Citește și Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Domnule Hava, aveți curajul să vă asumați faptul că nu ați plătit o cărămidă de peste 20 de ani pentru Colegiul Economic și că i-ați lăsat  într-o clădire veche, dărăpănată, de mult timp apusă? Aveți curajul să recunoașteți că fără PNDL acei elevi nu aveau șansa la o educație de calitate și asta din cauza nepăsării dumneavoastră?

Citește și Consilierii PSD: Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia, se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern

Domnule Hava, nu știu ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase pe care le frecventați, dar la PSD Alba Iulia nu se săvârșesc infracțiuni. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place dumneavoastră să mergeți cu prietenii din Statul Paralel.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea