// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, nu știm ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place să mergeți cu prietenii din Statul Paralel

Domnule primar, ne bucurăm că v-am atras atenția cu ”Programul Nicolae Liviu Dragnea”, dumneavoastră fiind total dezinteresat de problemele elevilor și profesorilor de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia și permanent în deplasări exotice. PNDL este și a fost o realitate a guvernării PSD, care a dat românilor bani pentru investiții, nu le-a luat. Dumneavoastră, fiind învățat cu tăierile din regimul prietenului Băsescu, nu puteți înțelege ce înseamnă dezvoltare și vă doare zilnic acest handicap politic.

Domnule Hava, crizele pe pagina de facebook nu vă fac bine, nu vă ajută să vă concentrați la discuțiile imaginare cu miniștrii PSD cu care vă lăudați zilnic. Până la urmă, ați devenit membru PSD?

Pentru domnul Hava, faptul că primește bani de la Guvern, este un merit personal, așa cum este și municipiul pe care îl administrează ca pe propria feudă. Domnul Hava chiar crede că toți banii i se cuvin, în condițiile în care pe majoritatea proiectelor le scrie sau le implementează prost. A se vedea cum Mircea Hava lasă pe drumuri 650 de elevi de la Colegiul Economic pentru că repară o școală  în 2 ani și jumătate, fără să se gândească măcar unde îi mută pe copii. A se vedea cum lui Mircea Hava îi cad ”bibelourile” chinezești din Cetate, punând viața turiștilor în primejdie. A se vedea cum canalizările domnului Hava sunt atât de mici încât, la orice ploaie, orașul este sub apă. Pentru toate acestea, dar și multe altele, domnului Hava i se cuvin toți banii din lume!

Citește și Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Domnule Hava, aveți curajul să vă asumați faptul că nu ați plătit o cărămidă de peste 20 de ani pentru Colegiul Economic și că i-ați lăsat  într-o clădire veche, dărăpănată, de mult timp apusă? Aveți curajul să recunoașteți că fără PNDL acei elevi nu aveau șansa la o educație de calitate și asta din cauza nepăsării dumneavoastră?

Citește și Consilierii PSD: Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia, se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern

Domnule Hava, nu știu ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase pe care le frecventați, dar la PSD Alba Iulia nu se săvârșesc infracțiuni. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place dumneavoastră să mergeți cu prietenii din Statul Paralel.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, nu știm ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place să mergeți cu prietenii din Statul Paralel

 1. antidot 18.09.2018 la 16:39

  Pe voi nu va întrece nimeni la prostie,poate doar “paralela” care o aveti voi în fruntea guvernului.Oricum cine se aseamănă se adună.

 2. Andrei 18.09.2018 la 18:14

  De rețeaua electrica de ce nu spuneti nimic domnilor PSD-isti? A, e colegul Medrea acolo si nu putem sa il șifonăm ca dă în bâlbâială și mai mare..hai sictir epavelor.

 3. alin 19.09.2018 la 15:17

  Slugile lui Dracnea!
  Ati prins glas?!

  • Mocanita 19.09.2018 la 19:58

   Auzi, frate, ca lucrarile se fac din bani de la guvern!!! Si ce daca? Trebuie sa-i pupam poala lu dracnea pentru asta? Nu-s tot banii tarii asteia, ai mei, ai tai? Trebuie sa ne simtim umili si indatorati voua, kmeri rosii, papagali latratori ce sunteti, ca vin in judet bani de la guvern? Inca n-ati facut nimic pentru tara si popor, decat pentru interesul vostru personal si al tatucului vostru!