Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Citesc dintr-un comunicat al PSD Alba și spre ghinionul nostru îmi dau seama că s-au stins toate becurile în noaptea minții.

Dincolo de cuvântul ”învestiții”, motiv suficient să cred că PSD va abroga în curând gramatica, m-am albit la față când am realizat ce înseamnă de fapt PNDL în România: Programul Nicolae Liviu Dragnea! Dacă aș fi avut ceva pretenții de la mine și echipa mea, n-ar fi trebuit să ne risipească cineva ceața în felul ăsta.

Citește și: Consilierii PSD: Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia, se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern

Am înțeles mereu apetitul semi-neuronal al celor care scapă din când în când la taste, dar asta le întrece pe toate.

E cazul ca cineva din Guvern să revizuaiscă deplin acronimul ăsta, iar noi vom face o solicitare oficială prin care să se admită că PNDL înseamnă cu totul altceva. Și uite cum, când nimeni nu mai spera, oamenii partidului din Alba Iulia au legitimat public și oficial ideea că totul e în mâna unui singur om, iar singurul drept al românilor este acela de a fi de acord.

Din contribuția cui susține statul planul de jertfe și osanale? Aveți habar care e contribuția directă a orașului? Și dacă tot sunt banii lui Dragnea, n-ar putea să-i amintească cineva că avem facturi neachitate de peste o lună? Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului? Putem, totuși, mai mult de atât, iar cel mai inspirat dezvoltat acronim venit de la voi, va fi premiat cu un big like din partea mea. Poate Ne Dau Liber acro-nime-n drum ăștia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea