// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

Citesc dintr-un comunicat al PSD Alba și spre ghinionul nostru îmi dau seama că s-au stins toate becurile în noaptea minții.

Dincolo de cuvântul ”învestiții”, motiv suficient să cred că PSD va abroga în curând gramatica, m-am albit la față când am realizat ce înseamnă de fapt PNDL în România: Programul Nicolae Liviu Dragnea! Dacă aș fi avut ceva pretenții de la mine și echipa mea, n-ar fi trebuit să ne risipească cineva ceața în felul ăsta.

Citește și: Consilierii PSD: Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia, se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern

Am înțeles mereu apetitul semi-neuronal al celor care scapă din când în când la taste, dar asta le întrece pe toate.

E cazul ca cineva din Guvern să revizuaiscă deplin acronimul ăsta, iar noi vom face o solicitare oficială prin care să se admită că PNDL înseamnă cu totul altceva. Și uite cum, când nimeni nu mai spera, oamenii partidului din Alba Iulia au legitimat public și oficial ideea că totul e în mâna unui singur om, iar singurul drept al românilor este acela de a fi de acord.

Din contribuția cui susține statul planul de jertfe și osanale? Aveți habar care e contribuția directă a orașului? Și dacă tot sunt banii lui Dragnea, n-ar putea să-i amintească cineva că avem facturi neachitate de peste o lună? Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului? Putem, totuși, mai mult de atât, iar cel mai inspirat dezvoltat acronim venit de la voi, va fi premiat cu un big like din partea mea. Poate Ne Dau Liber acro-nime-n drum ăștia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Mircea Hava despre PSD Alba: ”Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?

 1. stef 18.09.2018 la 14:23

  Ce se fumeaza si la voi,doar sunteti impreuna,praf in ochii oamenilor.

 2. haha 18.09.2018 la 14:33

  „Rade ciob de oala sparta„ nici cuvantul ” revizuaiscă” , nu figureaza in dex-ul limbii Romane, sau sunteti in vacanta si va duce cu gandul la ice-cream?

 3. Popovici 18.09.2018 la 14:38

  Domnule primar, cred ca mesajul transmis in acel articol era mult mai important in comparatie cu ce ati inteles dumneavoastra din el, (sa inteleg ca atat de mult va pasa de acele scoli?) ma bucur sa vad ca sunteti atent la detalii, dar va rog sa recititi ce ati scris, din pacate gramatica limbii Romane nici la dumneavoastra nu este mai presus.

 4. ion,,, 19.09.2018 la 21:15

  Cica,PNDL,tradus,dupa ce are fiecare in cap,domnilor,sunteti penibili ,la ce va pretati,nu aveti taria sa recunoasteti ca ati pierdut alegerile,acum aveti ocazia sa aratati de ce sunteti capabili,la viitoarele alegeri aveti o sansa,dar dupa cum va comportati,cred ca aveti toate sansele sa deveniti o pagina de istorie,cred ca parerea multora este ca ati fost si sunteti mult mai incompetenti decat guvernarea actuala,va supara si faceti totul sa sabotai,dar ne sabotati pe noi,impozite mari,utilitati scumpe,sa nu mai vorbim cum arata multe strazi,mizerie,deci sa va iasa din cap,ca ati fi mai buni.