Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii locali PNL vor să dea bani din bugetul municipiului Alba Iulia pentru Clubul de fotbal “Unirea”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la sediul PNL Alba Iulia, consilierii liberali din Consiliul Local al municipiului nostru, reprezentați prin Gabriel Pleşa, Rareş Buglea, Vasile Petric şi Dan Zdrânc au declarat că vor să susțină Clubul de fotbal “Unirea” cu bani din bugetul local, mai ales că anul viitor clubul va sărbători 90 de ani de activitate.

Aceștia intenționează ca până cel târziu în luna martie a.c. să inițieze un proiect de hotărâre prin care să propună o nouă formulă de asociere cu clubul de fotbal Unirea. „Este păcat să se piardă 88 de ani de tradiţie, e păcat să pierdem centrele de juniori şi copii pe care le-a dezvoltat această echipă” a spus Gabriel Pleşa.

Consilierii locali au respins în ultima ședință de consiliu alocarea de bani pentru Clubul de fotbal.

Situația finanțării Asociației Fotbal Club Unirea din bani publici este una sensibilă, după ce mai multe persoane din conducerea Primăriri Alba Iulia sunt cercetate de procurorii DNA pentru modul în care a fost finanțată echipa.

Președintele PNL Alba Iulia a mai adăugat că vor examina modelele unor alte parteneriate de acest gen din ţară, luând efectiv legătura cu consilieri liberali din alte judeţe ale ţării pentru a găsi o formulă juridică de parteneriat care să nu poată fi contestată în niciun fel. Acesta a insistat asupra faptului că, dacă nu se intervine acum, până la soluţionarea litigiului în instanţă, Unirea este în pericol real de dispariţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea