Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilieri locali din Alba au migrat la Tăriceanu. Ioan Lazăr: Avem câteva nume care au semnat adeziunea pentru PLR

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Lazar06Ordonanța care permite migrația aleșilor locali, timp de 45 de zile fără ca aceștia să-și piardă mandatul nu a rămas fără urmări în teritoriu, Ioan Lazăr a declarat astăzi că are ”câteva nume care au semnat adeziunea la Partidul Liberal Reformator”. Lazăr nu a dat numele sau localitățile unde activează, însă acestea vor fi divulgate la momentul potrivit, cel mai probabil sfârșitul lunii septembrie.

Președintele PLR Alba a spus că are negocieri și cu primari și consilieri locali din Alba Iulia, în special cu cei care proveneau de la Partidul Național Liberal.

”Am negociat cu mai mulți aleși locali. Nu am dus nici o negociere cu niciun consilier județean. Doar cu primari și consilieri locali. Avem câteva nume care deja au semnat adeziunea la Partidul Liberal Reformator. M-au rugat să nu le dau numele, până pe sfârșitul lunii. Atunci o să le facem publice. Încercăm să mai convingem aleșii locali că ei au fost aleși sub sigla USL, iar pe ceilalți consilieri de la alte partide încercăm să-i convingem că aici e cel mai bine și vor putea să-și ducă la bun sfârșit mandatul. Atât primarii cât și consilierii locali”, a spus Ioan Lazăr.

Președintele PLR Alba s-a arătat sigur de faptul că toți liderii partidelor din județ au început ”colinda” însă unii sunt mai secretoși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea