Conflict între culegătorii de ciuperci, la Oașa – unul dintre cei implicați a fost amenințat pistolul!

Poliţia Municipiului Sebeş, cercetează împrejurările în care a avut loc un conflict între patru culegători de ciuperci din zona Oaşa.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marți dimineața, în jurul orei 7.20, prin 112, de către C.L., de 35 de ani, din comuna Prigoria judeţul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona barajului Oaşa împreună cu soţia sa, două persoane de sex bărbătesc i-au tăiat cu un cuțit cauciucul autoturismului cu care se deplasa.

ELIT

C.L. a reclamat şi că a fost ameninţat cu un obiect, posibil un pistol cu bile de cauciuc, după care cele două persoane au părăsit locul faptei într-un autoturism de culoare roșie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între C.L. şi V.A.C., de 17 ani, din comuna Pianu de Jos, ar fi avut loc un conflict legat de culesul de ciuperci din zonă.

Mihail David - 2020

Până în prezent nu s-a stabilit dacă obiectul folosit pentru ameninţare a fost o armă reală, la faţa locului nefiind identificate urme de folosire a vreunei arme.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în prezent persoanele implicate în conflict fiind audiate la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

5 Comentarii

S 6 august 2014 at 13:30

Pana acum in Transilvania, aveam o emigratie moderata de olteni, mitici si moldoveni, dar acum au inceput sa ne invadeze, si autohtonii se apara cum pot!

ion 6 august 2014 at 14:05

@S , esti in afara realitatii cu comentariu, in zona respectiva vin culegatori regateni de multe zeci de ani, pe vremuri veneau la plantat puieti. astzi au ajuns romanii sa se bata pe ciupercile din padure, maine se bat pe tomberoanele de gunoi.

CetateanulX 7 august 2014 at 10:09

Concluzie. Ovidiu Voisan care are si cabana Oasa este cuvantul cheie la fiecare conflict din zona. El castiga mereu licitatiile de fructe de padure (ciuperci) si mereu isi pune aghiotantii pe ciupercari. In cel mai bun caz si fericit caz le confisca marfa, in alte cazuri ii spitalizeaza…
Vedeti in anii trecuti cate a facut. Daca esl este din Pian si baietii aia..pustanii aia, tot din Pian..nu vedeti legaturile?!

jiji 7 august 2014 at 10:23

cam are dreptate CetateanulX.

CrocodilulCuPapion 7 august 2014 at 12:25

”C.L. şi V.A.C., de 17 ani”(după care cele două persoane au părăsit locul faptei într-un autoturism de culoare roșie.)Intrebarea este decaunul dintre ce-i doi conducea autoturismul?..Daca da,pe langa amenintare ,distrugere , detinere de arma neletala fara a detine autorizatie si incalcarea regimului armelor si munitiilor ,mai deduc o infractiune penala,conducere a unui autovehicul(…)fara permis!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...