Rămâi conectat

Ştirea zilei

Conflict între culegătorii de ciuperci, la Oașa – unul dintre cei implicați a fost amenințat pistolul!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş, cercetează împrejurările în care a avut loc un conflict între patru culegători de ciuperci din zona Oaşa.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marți dimineața, în jurul orei 7.20, prin 112, de către C.L., de 35 de ani, din comuna Prigoria judeţul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona barajului Oaşa împreună cu soţia sa, două persoane de sex bărbătesc i-au tăiat cu un cuțit cauciucul autoturismului cu care se deplasa.

C.L. a reclamat şi că a fost ameninţat cu un obiect, posibil un pistol cu bile de cauciuc, după care cele două persoane au părăsit locul faptei într-un autoturism de culoare roșie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între C.L. şi V.A.C., de 17 ani, din comuna Pianu de Jos, ar fi avut loc un conflict legat de culesul de ciuperci din zonă.

Până în prezent nu s-a stabilit dacă obiectul folosit pentru ameninţare a fost o armă reală, la faţa locului nefiind identificate urme de folosire a vreunei arme.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în prezent persoanele implicate în conflict fiind audiate la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea