// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Conflict după băutură: Cristian Flavius Florin, din Alba, cercetat pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit pe altul în cap cu o bâtă ciobănească

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 30.01.2018, punerea în mișcare a acțiunii penale, împotriva inculpatului CRISTIAN FLAVIUS FLORIN, în vârstă de 23 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

La data de 30.01.2018, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar  Tribunalul Alba a dispus măsura arestului la domiciliu a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 31.01.2018. Împotriva încheierii pronunțate de Tribunalul Alba s-a formulat contestație.

În fapt, inculpatul CRISTIAN FLAVIUS FLORIN, în data de 29.01.2018, în jurul orelor 12.00, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu persoana vătămată B. D. S., a ameninţat-o cu un cuţit.

Împreună cu suspectul C. V. I., cu intenţie, i-au aplicat acesteia, în zona capului, câte o lovitură cu bâte ciobăneşti, consecutiv. Prima lovitură a fost executată de către suspectul C. V. I.,  fiind parată de către victimă, iar cea de-a doua lovitură a fost aplicată de către inculpatul CRISTIAN FLAVIUS FLORIN, cauzându-i victimei o plagă contuză parietală stângă, fractură cominutivă cu minimă înfundare parietală stângă, hematom epidural. Acţiunile  conjugate ale acestora i-au cauzat victimei leziuni care necesită 70-75 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și ai Poliției mun. Alba Iulia.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419