Rămâi conectat

Economie

Conferință medicală, cu prezentarea serviciilor gratuite, organizată de Clinica Prestige Alba Iulia

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conferință medicală, cu prezentarea serviciilor gratuite, organizată de Clinica Prestige Alba Iulia

Clinica Prestige Alba Iulia a organizat o conferință medicală cu tema ”tratamente actuale oferite în cadrul clinicii” și cu prezentarea serviciilor gratuite, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate Alba. La eveniment au fost prezenți medici de familie, dar și din alte specialități medicale, alături de invitați interesați de domeniul medical. Conferința a fost însoțită de momente de socializare și discuții libere despre domeniul medical.

Alături de o echipă tânără, dinamică, competentă și cu echipamente la cele mai înalte standarde internaționale echipa medicală a clinicii tratează pacienții care suferă de diverse afecțiuni medicale și au nevoie de tratamente în specialitățile: recuperare medicală, chirurgie generală, urologie, ginecologie, ortopedie, endocrinologie, gastroenterologie, dermatologie, cardiologie, dar și în ramurile nutriție-dietetică și psihologie medicală.

De subliniat este faptul că în cazul a patru importante specialități medicale – recuperare medicală, chirurgie generală, urologie, ginecologie – pacienții pot beneficia de diagnostic și tratament gratuite, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie (serviciile vor fi decontate în baza contractului încheiat între clinică și Casa de Asigurări de Sănătate Alba).

La celelalte specialități medicale sunt frecventate prețuri accesibile – foarte mici raportat cu cele întâlnite în piața medicală. În perioada de toamnă, sunt frecventate prețuri promoționale pentru remodelare corporală și epilare definitivă.

Scopul clinicii este să aibă grijă de cei care calcă pragul și își pun speranța în această echipă medicală, formată din 9 medici specialiști și primari, 10 kinetoterapeuți și maseuri, 3 asistente medicale, 1 psiholog și 1 nutriționist. Aceștia stau la dispoziția pacientului pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Clinica este condusă de către Țârlea Bianca și Dr. Tudor Alexandru, în calitate de administratori și asociați.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 8.00 – 21.00, iar sâmbătă și duminică este închis .

Clinica pune la dispoziția pacienților nr. de telefon – 0771 777 007 – pentru informații suplimentare și detalii privind pașii care trebuie parcurși în vederea acordării tratamentului, respectiv a obținerii de servicii medicale gratuite.

CLINICA PRESTIGE ALBA IULIA transmite tuturor multă SĂNĂTATE!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea