Conferința eLearning MoodleMoot România prezintă Smart Education în Alba Iulia, în perioada 27-31 august

Conferința eLearning MoodleMoot România are loc anul acesta în Alba Iulia, în perioada 27 – 31 August, găzduită de către Universitatea „1 Decembrie 1918” și organizată de către eLearning & Software și Asociația „Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere” sub patronajul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Primăria Municipiului Alba Iulia implementează cu succes proiectul reteauaEDU – AB prin care școlile din municipiu au acces gratuit la platforma eLearning Moodle printr-un portal integrat de servicii. reteauaEDU – AB este sinonimă cu evoluția în educație.

Conferința internațională de eLearning este un eveniment de informare și de formare, adresat profesorilor și profesioniștilor în educație, din mediul public sau privat. Se adresează tuturor celor interesați de ceea ce reprezintă Smart Education într-un oraș modern și incluziv:

 • deschidere
 • accesibilitate
 • comunicare
 • transparență

Prima zi de eveniment va aduce în prim plan importanța tehnologiei în școli, universități, instituții publice și modul în care proiectul pilot reteauaEDU – AB contribuie la creșterea calității învățământului în general.

La deschiderea evenimentului din 27 August vor fi prezenți reprezentanții:

 • Primăriei Municipiului Alba Iulia
 • Universității „1 Decembrie 1918”
 • Moodle HQ (Australia) – Martin Dougiamas
 • eLearning & Software

Participarea în prima zi de eveniment, 27 August, este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de:

 • eLearning
 • Moodle
 • Smart Education în Smart City

Pe parcursul celor 5 zile de eveniment sunt pregătite Ateliere practice și o sesiune de curs certificat ANC Dezvoltator de eLearning pe platforma Moodle. Cu siguranță toți cei prezenți se vor putea considera la finalul Conferinței MoodleMoot România experți eLearning și vor putea gestiona instrumentele Moodle mai bine, vor crea propriul curs online și vor intra în marea comunitate a utilizatorilor de platformă Moodle.

De ce Moodle în Alba Iulia? Moodle este un sistem de management a învățării deschis (open source), gratuit, adaptabil și complet

 1. modern și accesibil, personalizabil
 2. permite lucrul colaborativ
 3. are instrumente pentru toate procesele educaționale: lecții, conținut interactiv, wiki, glosar, carte, teste, sarcini de lucru, sondaj, chestionar, feedback.
 4. permite urmărirea progresului elevilor

Participarea la Atelierele practice și la Curs se face pe baza înscrierii la moot.elearningsoftware.ro.

Detalii despre eveniment puteți găsi la pagina oficială https://moot.elearningsoftware.ro/, dar și pe paginile de social media ale Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...