Rămâi conectat

Curier Județean

Concursuri supravegheate video, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Spital Alba15Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia organizează începând de mâine, 5 august o serie de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical debutant, îngrijitor curățenie, brancardier și registrator medical.

Pentru a asigura transparența acestor examene de selecție a personalului, la fel ca și în trecut, sălile de concurs vor fi supravegheate video, iar reprezentanții presei vor avea acces la monitorizarea testării, din sala de ședințe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Primul examen, cel pentru ocuparea a șapte posturi de asistent medical debutant va avea loc marți, de la ora 10.00. Comisia de concurs se va întruni la ora 9.00, iar candidații sunt așteptați înainte de începerea examenului pentru verificarea necesară acestei testări.

Managerul Spitalului din Alba Iulia, ec. Nicoleta Coşarcă a spus la primele concursuri supravegheate video (februarie 2014), că măsura a fost luată pentru o transpatenţă totală. “De trei ani de zile încercăm să facem concursuri corecte, transparente şi să intre cei care au învăţat cel mai mult. Aşa mi se pare normal, cei care sunt mai buni să intre. Poveştile sunt de două feluri, ale celor care nu trec concursul, dar sunt povesti şi de altă natură, cu sume de bani care chiar mă deranjează pentru că eu garantez pentru aceste concursuri”, a spus Nicoleta Coşarcă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea