Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Concursul ”Înscrie-i lui Moș Crăciun!” de la Cricău, amânat pentru anul viitor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ineditul concurs ”Înscrie-i lui Moș Crăciun!” de la Cricău, care trebuia să aibă loc luna aceasta, a fost amânat pentru anul viitor, din pricina restricțiilor în vigoare pe fondul pandemiei de coronavirus, a anunțat reprezentantul organizatorilor, Darius Iacșa.

Este vorba despre un concurs în care copiii din comuna Cricău se întrec în executarea de lovituri de pedeapsă la o poartă de fotbal apărată de însuși Moș Crăciun, fiind răsplătiți de acesta cu cadouri.

Până acum s-au desfășurat două ediții ale acestui concurs, în anii 2018 și 2019. Astfel, din păcate, din cauza problemelor cu COVID-19, acest eveniment programat mereu în luna decembrie, în preajma Crăciunului, nu va mai avea loc în 2020. Se dorea ca inedita competiție de executări de lovituri de pedeapsă să devină o tradiție în comună,

“Înscrie-i lui Moș Crăciun”, o întrecere adresată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, însemnând în primul rând clipe de bucurie pentru cei mici, participanți care se bucurau, alături de părinți și copii, de un strop fotbalistic din magia Sărbătorilor de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea