Concurs pentru un post de inspector în cadrul compartimentului cadastru, urbanism și sistematizarea teritoriului din Primăria Ighiu

Primăria comunei Ighiu, județul Alba, organizează în data de 6 octombrie 2016, ora 1000, la sediul Primăriei comunei Ighiu, din localitatea Ighiu, nr. 56, județul Alba, concurs de recrutare pentru ocuparea postului funcție examen titularizarepublică de execuție vacantă, pe perioadă nedeterminată, de inspector clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul compartimentului cadastru, urbanism și sistematizarea teritoriului, din aparatul de specialitate al primarului comunei Ighiu, județul Alba.

Condiţii specifice de participare 

  • Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:   minimum 1 an;

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54, din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea III, secretarului comisiei de concurs, la sediul Primăriei comunei Ighiu, nr. 56, comuna Ighiu, județul Alba.

Relații suplimentare la Primăria comunei Ighiu, tel. 0258844103 și pe www.comunaighiu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...