// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Concurs pentru postul de director general la Drumuri și Poduri Locale Alba, societate la care CJ e unic acționar

Consiliul Județean Alba organizează concurs pentru postul de director general la ”Drumuri și Poduri Locale (DPL) Alba”, la care este acționar unic. De la sfârșitul anului 2017, Liviu Andrei Cârja a ocupat funcția director interimar.

SOCIETATEA “DRUMURI ŞI PODURI LOCALE ALBA S.A.” solicită depunerea de oferte privind contractarea serviciilor de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de director general, conform prevederilor Ordonanţei de Urgență nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice – actualizată.

Persoanele fizice sau juridice specializate în recrutarea resurselor umane vor depune ofertele în plic închis până la data de 8.02.2018, ora 12.00, la sediul societăţii situat în mun. Alba Iulia, str. Frederik Mistral nr. 3. Fișa de date și caietul de sarcini vor fi consultate la sediul societăţii. Persoana de contact: Ghiura Veturia, tel. 0258/811361.

Liviu Andrei Cârja a ocupat funcția de director interimar la Drumuri şi Poduri Locale Alba după demisia Mihaelei Mădăraş.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Concurs pentru postul de director general la Drumuri și Poduri Locale Alba, societate la care CJ e unic acționar

 1. Bună glumă 06.02.2018 la 20:32

  Director va fi cine vrea… Dumitrel ce atâta abureală cu concursul. Eventual de dosare de cadre de partid 😀

 2. anda 07.02.2018 la 14:19

  Inscrie-te ca sa vezi ce poti!

 3. marius 09.02.2018 la 8:09

  ,, Inscrie-te ca sa vezi ce poti!,, Se zvonește că celor care trebuie să demonstreze că pot li se va administra viagra înainte de proba orală. O fi chiar zvon?
  La acest concurs exista și o probă contra cronometru, gen alergare de obstacole sau garduri?
  Dacă un sportiv va fura startul, va fi descalificat sau i se va acorda o nouă șansă?
  Concursul se va organiza în prezența camerelor video sau în prezența?
  Le dorim succes tuturor participanților, deși se estimează că va fi doar un singur candidat. Oricum îi dorim și lui mult succes și să fie sigur că va fi ales.