Concurs pentru ocuparea unui post bine plătit, la DPL Alba. Vezi condițiile de participare și salariul lunar!

Societatea Drumuri şi Poduri Locale Alba SA (DPL) organizează, în luna ianuarie, concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al companiei. Fericitul câștigător al concursului va avea un salariu lunar de circa cinci mii de lei.

Anunțul privind organizarea selecției a fost publicat recent în câteva cotidiane naționale.

ELIT

SC Drumuri și Poduri Locale Alba este o societate la care unic acționar este Consiliul Județean Alba. Domeniul principal de activitate al acestei firme este construcția, întreținerea, repararea și modernizarea drumurilor și podurilor. DPL este de asemenea societatea care asigură serviciul de deszăpezire pe drumurile județene din județul Alba, în baza unui contract atribuit de consiliul județean.

Concursul pentru selecția unui director adjunct la DPL Alba are loc zilele de 14 si 15 ianuarie 2014. Selecția se va organiza la sediul SC Drumuri și Poduri Locale S.A. cu sediul în Alba lulia, str. Frederik Mistral, nr. 3.

Procesul de selectie se va efectua in trei etape succesive astfel:

– selectia dosarelor de inscriere;

– proba scrisa;

– interviul candidatilor selectati.

Condiţii de participare:

– cetatenie romana;

– studii superioare absolvite cu diplomă de licenta in unul din domeniile: tehnic,

economic sau juridic;

– experienta in specialitatea studiilor absolvite : de minim 5 ani.

Dosarul pentru înscriere la concurs se depune începând cu data de 23 decembrie 2013 până in data de 10 ianuarie 2014 orele 15.00 la secretariatul SC Drumuri si Poduri Locale S.A.

Selecția dosarelor va avea loc in data de 13 ianuarie 2014, candidații declarați admiși vor la proba scrisa in data de 14 ianuarie 2014, orele 10,00 – 12,00, iar in data de 15 ianuarie 2014, orele 13,00 se va desfășura interviul de selecție.

Relaţii suplimentare cu privire la desfașurarea selecției si conţinutul dosarului pentru înscriere se obţin la telefon 0258-811361, persoana de contact Ghiura Veturia.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

matahala 6 ianuarie 2014 at 10:33

postul este ocupat deja

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 11:11

de cine?

Matahala 6 ianuarie 2014 at 11:13

de Zdranc prof de limba romana..domeniu tehnic

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 12:55

Sunt curios daca ai dreptate. In orice caz putina limba romana nu strica la drumuri si poduri 🙂 !!!

Carcotasul 6 ianuarie 2014 at 14:26

Desigur, asta ii „manaria” Piticului Atomic!

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 13:07

@matahala,

Mi-am adus aminte de o poveste.

Acum vreo 10-12 ani o persoana al carui fiu era somer merge la un cunoscut (director de ziar local, nu dau nume, persoana cunoscuta monser…). Cei doi se cunosteau din tinerete.

Omul nostru ii spune cum sta treaba si ca ar fi un post scos la concurs pe undeva (nu mai stiu unde, n-are importanta…). Ma rog, sa-l ajute oareșcum… ma-ntelegi?

Si ce crezi ca-i raspunde directorul nostru: dom’ne e deja ocupat! Uite, cutare va fi castigatorul! Hopa!

Deci directorul nostru era atat de bine conectat la RADIO SANT incata stia cam ce urmeaza sa se intample dar in loc sa critice la gazeta, monșer… comenta distant tarasenia.

Ajungi sa te intrebi: ce-i de facut intr-o tara ca asta? Intr-un fel ii inteleg pe cei care-si iau talpasita in strainataturi satui fiind de vesnicele porcarii locale.

Pe care presa noastra (i-n-d-e-p-e-n-d-e-n-t-a !!!) ar trebui sa le critice dar cateodata, unii n-o prea fac.

Orice asemanare cu personaje din realitate este pur intamplatoare… bla-bla-bla…

gadea si ciutacu 6 ianuarie 2014 at 13:18

De unde se cunoaste totusi „castigatorul” „concursului”? Dovezi, ceva? Si nu in ultimul rand: din ce partid face parte el?

straveziul transparent 6 ianuarie 2014 at 16:46

Aceste posturi sunt infiintate si atribuite clientelei politice asa ca examenele sunt cistigate de cel care trebuie n-ar avea sansa nici celebrul Anghel Saligny in fata unui neprofesionist care o sponsorizat un partid.Halal tara cu asemenea conducatori pentru ca la toate nivele se intimpla la fel.

Laurenţiu 7 ianuarie 2014 at 10:50

Care concurs?Oligofreni plantaţi politic, cu rezultate pe măsură.

Comentariile sunt oprite