Rămâi conectat

Ştirea zilei

Concurs pentru ocuparea unui post bine plătit, la DPL Alba. Vezi condițiile de participare și salariul lunar!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Societatea Drumuri şi Poduri Locale Alba SA (DPL) organizează, în luna ianuarie, concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al companiei. Fericitul câștigător al concursului va avea un salariu lunar de circa cinci mii de lei.

Anunțul privind organizarea selecției a fost publicat recent în câteva cotidiane naționale.

SC Drumuri și Poduri Locale Alba este o societate la care unic acționar este Consiliul Județean Alba. Domeniul principal de activitate al acestei firme este construcția, întreținerea, repararea și modernizarea drumurilor și podurilor. DPL este de asemenea societatea care asigură serviciul de deszăpezire pe drumurile județene din județul Alba, în baza unui contract atribuit de consiliul județean.

Concursul pentru selecția unui director adjunct la DPL Alba are loc zilele de 14 si 15 ianuarie 2014. Selecția se va organiza la sediul SC Drumuri și Poduri Locale S.A. cu sediul în Alba lulia, str. Frederik Mistral, nr. 3.

Procesul de selectie se va efectua in trei etape succesive astfel:

– selectia dosarelor de inscriere;

– proba scrisa;

– interviul candidatilor selectati.

Condiţii de participare:

– cetatenie romana;

– studii superioare absolvite cu diplomă de licenta in unul din domeniile: tehnic,

economic sau juridic;

– experienta in specialitatea studiilor absolvite : de minim 5 ani.

Dosarul pentru înscriere la concurs se depune începând cu data de 23 decembrie 2013 până in data de 10 ianuarie 2014 orele 15.00 la secretariatul SC Drumuri si Poduri Locale S.A.

Selecția dosarelor va avea loc in data de 13 ianuarie 2014, candidații declarați admiși vor la proba scrisa in data de 14 ianuarie 2014, orele 10,00 – 12,00, iar in data de 15 ianuarie 2014, orele 13,00 se va desfășura interviul de selecție.

Relaţii suplimentare cu privire la desfașurarea selecției si conţinutul dosarului pentru înscriere se obţin la telefon 0258-811361, persoana de contact Ghiura Veturia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea