CONCURS: „Mașini prin Transilvania” te duce la mare! Cum pot câștiga liceenii care își iau BAC-ul, un weekend pe litoral

CONCURS: „Mașini prin Transilvania” te duce la mare! Cum pot câștiga liceenii care își iau BAC-ul, un weekend pe litoral

Elevii au intrat deja în mult așteptata vacanță de vară, dar mulți dintre ei trebuie încă să treacă prin emoțiile susținerii examenului de Bacalaureat, iar pentru absolvenții claselor a XII-a zilele sunt mai pline și mai galopante, cu emoții și așteptări.

Cu gândul la ei, membrii grupului Mașini prin Transilvania, organizează un concurs inedit, nu doar pentru a-i motiva, dar mai ales pentru a-i răsplăti pentru munca depusă și rezultatele obținute. Astfel, norocoșii câștigători vor petrece un weekend gratuit pe litoralul românesc și vor avea ocazia să participe la show-ul auto organizat de tinerii pasionați de mașini.

Află în rândurile de mai jos, ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs și care sunt condițiile de participare:

„Pentru că sustinem învățământul, ne-am hotărât să premiem anul acesta cu o cazare la mare pe 3 zile pentru 2 persoane în perioada 11.07-14.07 plus transport în una din mașinile noastre, din orașele Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov și București! Vei avea ocazia și să participi la evenimentul nostru MpT on tour ❤️!”, transmit organizatorii.

Tot ce trebuie să faci e să postezi rezultatul tău la BAC de anul acesta și primul cu cea mai mare notă va fi desemnat câștigător. Poți de asemenea să dai un tag celui sau celei care dă BAC-ul anul ăsta și poate te ia pe tine cu el/ea!!!

Câștigătorul sau câștigătoarea va fi anunțat în data de 10 iulie.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...