Rămâi conectat

Actualitate

REZULTATE concurs pentru funcțiile de directori de școli în județul Alba: LISTELE cu dosarele ADMISE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

REZULTATE concurs pentru funcțiile de directori de școli în județul Alba: LISTELE cu dosarele ADMISE

Un număr de 9.221 de dosare au fost depuse pentru cele 8.652 de funcţii de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ vacante, publicate la nivel naţional, a anunţat luni ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

CLICK AICI PENTRU LISTA candidaților admiși la evaluarea dosarelor – concursul pentru directorii de școli din Alba

Potrivit acestuia, dosarele urmează a fi verificate administrativ în perioada 27 – 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti.

„În data de 26 septembrie, la ora 23,59, s-a încheiat etapa de înscriere în aplicaţia informatică a candidaţilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

CITEȘTE ȘI: Concurs directori de școli 2021: Proba scrisă, pe 15 octombrie, iar numirile înainte de Crăciun. Declarațiile lui Sorin Cîmpeanu

Pentru cele 8.652 de funcţii vacante publicate la nivel naţional (6.231 funcţii de director şi 2.421 funcţii de director adjunct), au fost depuse un număr de 9.221 dosare. Acestea vor fi verificate administrativ în perioada 27 – 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti”, a precizat ministrul, scrie agerpres.ro.

El a menţionat că pe 30 septembrie vor fi afişate listele candidaţilor ale căror dosare sunt conforme, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-urile acestora.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea