Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

CONCURS: 1 iPHONE 4 pentru cel mai popular MISTER BOBOC 2013 din judeţul Alba. Votează-ţi favoritul!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei mai frumoşi boboci din judeţul Alba se întrec din nou, însă de această dată în cadrul unui concurs organizat de Ziarul Unirea şi Vodafone România. Este vorba despre un concurs online în cadrul căruia Miss şi Mister Boboc 2013 de la licee din Alba şi de la Universitatea “1 Decembrie 1918”, se vor lupta pentru voturi şi like-uri. Aceştia trebuie să obţină un procentaj cât mai mare în cadrul sondajului pentru marile premii puse la bătaie de Vodafone. Este vorba despre două iPhone-uri 4, unul pentru cea mai populară Miss Boboc 2013, şi un altul pentru cel mai popular Mister Boboc din judeţ.

Cotidianul Unirea, ziarul local cu cea mai mare cifră de difuzare pe ediţie din ţară, a participat, a promovat şi a premiat cei mai frumoşi boboci de la fiecare Bal al Bobocilor din Alba Iulia dar şi din alte oraşe ale judeţului. În acest articol vă prezentăm doar Mister Bobocii, Miss Boboacele fiind prezentate într-un alt material, AICI. Acum, pentru a dovedi că Mister Boboc 2013 din liceul vostru este cel mai popular şi mai frumoas din judeţ, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă susţineţi favoritul, votând în cadrul sondajului de mai jos. De asemenea, va trebui să daţi like la poza concurentului preferat.

Să vă explicăm cum şi de ce: Noi am realizat pe pagina de socializare Facebook a Ziarului Unirea un album, conţinând imagini cu Mister Boboc 2013 din Alba. Voi va trebui să-l votaţi atât în cadrul sondajului cât şi fotografia postată pe Facebook apăsând “butonul” ÎMI PLACE (like). În funcţie de rezultatul sondajului, cel mai votat, va intra în posesia mult râvnitului premiu –  iphone-ul 4, oferit de Vodafone (unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii de pe piaţa locală şi naţională). Precizăm că, în cazul în care doi concurenţi vor fi la egalitate în urma sondajului, pentru a se putea face o diferenţiere, se vor lua în considerare numărul de like-uri de la imaginile postate pe Facebook.

Concursul se va încheia vineri, 20 decembrie 2013, ora 20.00, iar câştigătorul va fi anunţat pe site în aceeaşi zi.

NOTĂ: Nu se iau în considerare voturile acordate prin Proxy!

În competiţia cea mare vor intra un număr de 12 boboci , Mister 2013 de la liceele din Alba, pe care îi puteți vedea și aprecia AICI.

Vă prezentăm mai jos sondajul cu Mister Boboc 2013. (PS: Sondajul cu Miss Boboacele 2013 îl găsiţi (AICI).

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea” 2017 – Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

  • Ana Cucerzan (29%, 819 Votes)
  • Carmen Țetcu (24%, 685 Votes)
  • Camelia Chiriac (24%, 683 Votes)
  • Adaia Porcella (12%, 340 Votes)
  • Nadia Pașca (6%, 178 Votes)
  • Teodora Luca (5%, 128 Votes)

Total Voters: 2.833

Loading ... Loading ...

[nggallery id=881]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea