Concert „Zadar”, la Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După cum ştiţi, trupa albaiuliană „Zadar” a fost invitată anul acesta la „Stufstock”, unde a avut o prestaţie mult apreciată, chiar dacă nu s-a întors acasă cu niciun premiu. Cunoscătorii care au fost prezenţi la festival, precum prietenul nostru Derbassist Eyb (Johann Henz), apreciază că albaiulienii ar fi meritat cel puţin un loc pe podium, II sau III, dar, din nefericire, genul lor nu a fost suficient înţeles de „metalele grele” din juriu. Oricum, noi îi felicităm pe membrii trupei: Vali Andronache (voce), Dan Tudor (chitară), Laur Făgădar (tobe), Alex Ciorogar (bass), Ovi Pârjol (clape), Ica Maniu (management… deci nu cântă… sau, mai ştii?).
Şi, iată, de la „locu’ cu stuf”, trupa „Zadar” revine acasă, la „locu’ fără copaci”, unde va susţine un concert. Concertul va avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2011, pe terasa „Art Cafe” din Cetate, la ora 21.00. Invitaţi ai celor de la „Zadar” la concert, sunt componenţii trupei „Non-Profit”: Vali Besoiu (voce, chitară), Sorin Popescu (bass), Poldi Zanca (clape) şi Leen (tobe). Profit de acest demers pentru a le cere scuze prietenilor de la „Zadar” pentru modul eronat în care am redat participarea lor la „Stufstock”, dar am circumstanţe atenuante… patologice (prietenii ştiu de ce). De asemenea, anunţ concertul trupei cu atâta vreme înainte, deoarece trebuie să fac un apel către oamenii de afaceri din judeţul nostru care au rămas în sufletul lor tineri, pletoşi şi cu blugii soioşi, că trupa „Zadar” are nevoie de sprijinul lor! Sonorizarea, pentru ca manifestarea să fie de „high class” costă 300 de euro. Se oferă cineva? Dacă da, va primi mulţumirile trupei sâmbătă (peste 2 săptămâni) pe scenă, precum şi recunoaşterea din partea presei. Vă mulţumim cu anticipaţiune…
Pneumonel HĂNŢULESCU

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

5 Comentarii

gluma 8 septembrie 2011 at 22:54

Concertul este organizat de Ioana Bogatan, cunoscuta „admiratoare” a trupei?:)

fan Zadar 9 septembrie 2011 at 8:29

Va fi un concert super,dupa cum ii stiu eu pe baieti,ar merita mai multa apreciere macar din partea albaiulienilor si sper sa participe in numar cat mai mare…Asa ca,domnule”Pneumonel”(hi,hi),asteptam si comentariile de”dupa”,nu strica niciodata mai multa publicitate,nu?

dolfi 9 septembrie 2011 at 11:04

intrebare de baraj: cat costa biletul de intrare? ca banuiesc c-au nevoie si oamenii astia sa mance o bucata de pită

eu 9 septembrie 2011 at 11:32

5 lei

Dan 9 septembrie 2011 at 12:12

Biletu costa minim 5 lei si max 5 milioane Euro !!!
ca poate vine Becali si cu 5 lei l-am jignii rau….
Zadar One .

Comentariile sunt oprite