Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Concert Hooverphonic la Cluj-Napoca, în cadrul Photo Romania Festival

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

concert-hooverphonic-la-clujÎn premieră pentru Transilvania, trupa belgiană de trip-hop Hooverphonic va concerta la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, în cadrul Photo Romania Festival. În deschidere vor cânta Robin&the Backstabbers!

Ediţia a patra a festivalului Photo Romania Festival se anunţă de excepţie! Organizatorii de la Agenţia Fapte din Cluj-Napoca au pregătit 40 de expoziţii, 16 workshopuri, 6 competiţii, 5 concerte şi 20 de evenimente speciale!

“Sediul central” al festivalului va fi Casinoul Centru de Cultură Urbană, după ce ediţia precedentă a fost Grădina Boema, devenită între timp un restaurant şi o terasa de ţinută a Clujului deţinută de un om de afaceri clujean care a restaurat-o la parametrii moderni.

Academia Photo România îşi va deschide porţile la festival pentru aproximazit 500 de fotogri amatori şi prefesionişti.

Concertul trupei belgiene Hooverphonic va avea loc luni, 19 mai, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 20.00. Cele mai cunoscute piese ale belgienilor sunt Mad About You, Anger Never Dies, Amalfi. Ultimul album al trupei, ”Reflection”, a fost lansat în 15 noiembrie 2013, iar în prezent trupa se află într-un turneu mondial de promovare. Albumul a câștigat discul de platină la scurt timp de la lansare. .

Photo Romania Festival se desfășoară timp de zece zile la Cluj-Napoca în fiecare final de primăvară și a devenit cel mai mare eveniment de profil din țară și din Europa de Est. În 2014, evenimentul a fost inclus de către The Telegraph în lista celor mai importante festivaluri de fotografie din lume.  Festivalul e organizat de Asociația Photo Romania și produs de organizația clujeană Fapte.

sursa: clujulcultural.ro si photoromaniafestival.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea