Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| USR PLUS Alba: Liderul deputaților PNL, Florin Roman, netezește drumul spre noul USL (PNL+PSD)? Declarațiile sale au parfum de trandafiri (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Declarațiile și reacțiile recente ale unor lideri PNL ridică mari semne de întrebare privind dorința reală a liberalilor de a forma, după alegerile parlamentare, o alianță puternică de centru dreapta, anti PSD. Ultima declarație nefericită îi aparține liderului deputaților PNL, Florin Roman, care susține că „alianța naturală” a liberalilor este cu PMP și că „nu are încredere” în USR PLUS.

Pentru că nu credem că domnul Roman, un om care se pricepe la comunicarea politică, a avut o zi neinspirată, ne întrebăm dacă nu cumva liderul grupului PNL din Camera Deputaților începe să netezească încet, încet terenul pentru crearea unui nou USL, o nouă alianță între PNL și PSD. Și asta pentru că PNL și PMP nu ar putea forma o majoritate parlamentară nici în visele cele mai frumoase ale domnului Roman.

Declarațiile deputatului liberal par să aibă un parfum puternic de trandafiri, dar sunt și total incorecte și lipsite de fair play. Îi reamintim domnului Florin Roman că USR este singurul partid care a luptat în ultimii 4 ani cu PSD și cu abuzurile sau atacurile pesediștilor la justiție și statul de drept. USR a lupta în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale sau pentru înlăturarea penalilor din funcții publice, inițiative la care partidele tradiționale au pus și continuă să pună piedici.

Alianța USR PLUS Alba solicită public deputatului Florin Roman, considerat unul dintre liderii naționali ai PNL, să revină asupra acestor declarații privind Uniunea Salvați România, declarații care induc opiniei publice o imagine deformată despre USR. De asemenea facem un apel la deputatul de Alba să clarifice și să nu lase locul unor interpretări privind viitoare guvernare, iar acest lucru îl poate face doar delimitându-se public de orice posibilă alianță cu PSD. În spațiul public există numeroase zvonuri privind intenția unei alianțe PNL – PSD, după alegerile parlamentare, astfel încât o informare publică din partea deputatului Florin Roman și a colegilor săi este doar binevenită, dacă dorește să spulbere suspiciunile cetățenilor.

Biroul de Presă al USR PLUS Alba

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și distribuit de operatorul economic SC UNIREA PRES SRL, portal online https://ziarulunirea.ro, Cod unic de identificare: 11200021


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea