Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă – USR ALBA: Hoția și corupția s-au aliat din nou!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu, președintele USR ALBA, apreciază nouă alianță politică anunțată de către Tăriceanu și Ponta ca fiind una făcută între hoție și corupție.

Constat cu profund regret că Tăriceanu și Ponta, doi lideri politici duplicitari în ceea ce privește hoția și corupția , au anunțat că fac alianță. ALDE și Pro Romania continuă să facă jocurile PSD-ului, dar se și asigură că măcar cei doi vor mai apuca să strângă firimiturile care cad de la masa PSD.

Sunt profund dezamăgit că romanii au parte de încă o alianță nocivă. 

Singura alianță a speranței este Alintă USR PLUS și acest lucru l-am văzut la ultimele alegeri. Cred cu tărie că în această toamnă romanii  îl  vor alege președinte pe Dan Barna”, a declarat Beniamin Todosiu.

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea