Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Radu Tuhuț, PSD Alba: „Camera Deputaților a adoptat ”criteriul verde” pentru susținerea produselor și serviciilor românești!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
COMUNICAT DE PRESĂ| Radu Tuhuț, PSD Alba: „Camera Deputaților a adoptat ”criteriul verde” pentru susținerea produselor și serviciilor românești!”

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat ”criteriul verde” pentru susținerea produselor și serviciilor românești.

Legea inițiată de PSD va modifica procedurile achizițiilor publice astfel încât firmele românești vor avea o șansă în plus de a încheia contracte cu Statul. Concret, în evaluarea ofertelor depuse la licitații se va ține cont și de lanțul de aprovizionare, mai exact, de cea mai scurtă distanță de la locul de producție la cel de consum. Un traseu de transport mai scurt, înseamnă, deopotrivă, o poluare mai redusă.

Legea prin care instituim obligativitatea criteriului verde la licitații a fost adoptată după modelul european.

Sunt un susținător al capitalului românesc, al produselor românești și a tot ceea ce este fabricat în România. În acest fel, vom susține și comunitățile noastre locale și angajații români care au mare nevoie de sprijin în această perioadă!

Președinte PSD Alba
Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea