Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | PSD Alba: „Sprijin pentru județul Alba din partea ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | PSD Alba: „Sprijin pentru județul Alba din partea ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea!”

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, social-democratul Radu Oprea, s-a aflat duminică și luni în județul Alba. Pe parcursul a două zile pline de lucru, acesta a demonstrat un sprijin ferm pentru dezvoltarea economică și turistică a zonei.

În cursul zilei de duminică ministrul Oprea a avut întâlniri cu mai mulți antreprenori locali. Evenimentul, denumit ”Alba HUB – dialog cu antreprenorii”, a reprezentat o oportunitate pentru oamenii de afaceri de a-și exprima preocupările și de a primi răspunsuri directe de la ministrul Radu Oprea. În cadrul acestui eveniment, s-a pus accent pe dialogul constructiv și au fost abordate teme care îi macină pe antreprenori din diferite domenii: turism, servicii, construcții, transport, HoReCa etc. În urma discuțiilor, s-au identificat soluții și măsuri pentru a stimula mediul de afaceri din județul Alba.

De asemenea, împreună cu deputatul Radu Tuhuț, europarlamentarul Victor Negrescu, senatorul Călin Matieș, subprefectul Corneliu Mureșan, ministrul Oprea a lucrat la un plan de acțiune pentru promovarea turistică a județului Alba.

Luni dimineața, la Muzeul Principia din Alba Iulia, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a lansat o nouă rută turistică în Munții Trascău, denumită Terra Galdica. Această rută urmărește să promoveze patrimoniul cultural și natural al zonei și oferă turiștilor ocazia de a descoperi peisaje spectaculoase și de a se bucura de activități în aer liber într-un cadru montan deosebit. Ministrul Oprea a subliniat importanța turismului pentru economia locală și a exprimat angajamentul său de a sprijini promovarea județului Alba ca destinație turistică atractivă.

În a doua parte a zilei de luni, ministrul Radu Oprea a efectuat vizite de lucru la Fabrica de Arme și Uzina Mecanică Cugir, respectiv la Cupru Min Abrud – societăți aflate sub autoritatea Ministerului Economiei. Cu această ocazie a fost discutată situația actuală și perspectivele de dezvoltare ale acestor importante companii de stat din județul Alba.

Vizita ministrului Radu Oprea a reprezentat un pas important în direcția dezvoltării economice și turistice a județului. Prin dialogul cu antreprenorii locali, lansarea noii rute turistice și vizitele de lucru la cele trei companii, s-au pus bazele unor inițiative care vor aduce beneficii semnificative pentru județul Alba.

Comunicat de presă
Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Valea Lungă, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere modernizarea infrastructurii educaționale a comunei. Citește și: Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Comuna Valea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea