Comunicat de presă PSD Alba: Canalizările lui Hava inundă casele albaiulienilor. Șpăgile ies odată cu molozul!

Comunicat de presă PSD Alba: Canalizările lui Hava inundă casele albaiulienilor. Șpăgile ies odată cu molozul!

Canalizările lui Mircea Hava inundă străzile și casele albaiulienilor de mai bine de 10 ani. Ce nu a reușit să facă Mureșul în anii  ’70 în Alba Iulia, au reușit Hava și Bardan, prin canalizările lor minuscule, de tip chinezesc, care nu fac față valurilor de ploi.

ELIT

Legea spune că diametrul conductelor de canalizare și al capacelor de scurgere ale sistemului de canalizare  trebuie să fie minimum 250mm pentru rețele de ape uzate în sistem separativ (divizor) și de minimum 300mm pentru rețele de ape meteorice. Hava le-a făcut pe toate mai mici, ca să fie sigur că albaiulienii stau sub apă când plouă.

Oare ce vor spune cetățenii din Oarda care, ani la rând, l-au votat pe Mircea Hava doar ca să le inunde astăzi casele și străzile? Sunt ei mândri de o așa administrație pdlisto-liberală?

Pentru Mircea Hava și Apa CTTA, odată cu molozul ieșit din canalizări, ies și urmele de șpăgi date și luate pentru lucrările dezastruoase la canalizare.  Nicio lucrare de canalizare din Alba Iulia, în afară, poate, de cea de pe strada domnului Hava, nu respectă normele legale prevăzute de Ordinul nr. 2901/2013.

Să sperăm că, dacă ajunge inundația și la sediul DNA Alba Iulia, se va autosesiza totuși un procuror cu privire la modul în care au fost efectuate lucrările de canalizare în acest oraș,  pantele drumurilor, amplasamentul bordurilor sau deschiderile de canalizare.

Solicităm Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Serviciilor Comunitare și autorităților de management, pentru lucrările efectuate din fonduri europene și guvernamentale, să inspecteze modul  iresponsabil în care s-au efectuat lucrările de canalizare în Alba Iulia și modul în care  este administrat astăzi acest serviciu public.

Biroul de presă al PSD Alba

copy/paste

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Nicu 3 iunie 2018 at 17:34

Unde merg banii pe care ii plătim pentru Apa și Canal?

Aily 3 iunie 2018 at 17:36

Smart City a lui Hava, lucruri făcute doar sa arate bine fără gram de calitate.

Radu 3 iunie 2018 at 18:21

Dacă sunteți așa buni la cunoașterea legilor explicați-ne sa înțelegem si noi legile justiției si deciziile CCR

Gogu 3 iunie 2018 at 22:34

Taxa pt apa de ploaie. Unica in România. Nu se justifica. Aloooooo apa ctta????scoate afara taxa, ca ne suparam si nu va mai platim nimic

albanez 4 iunie 2018 at 9:16

I se rupe la mustaciosu’ de inundatiile din Oarda si zona de jos din Alba.
El sta in cetate.

Cae Indru 6 iunie 2018 at 9:56

Tovarăși sunteți în eroare! Dar problema majoră rămâne – prostia nu doare! Și atunci toți analfabeți își dau cu părerea! Aveți vicepreședinte la Anfp, herr Dirzu, ce face camaradul Zdranc? Dacă ceva nu e în regulă, de ce nu i-a măsuri? Sau el este doar pentru salar acolo și pentru CV!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...