Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| ProRomânia e singurul partid din Alba care reprezintă electoratul de stânga

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ProRomânia e singurul partid din Alba care reprezintă electoratul de stânga

ProRomânia a dovedit și dovedește în fiecare zi că este singurul partid politic cu adevărat de stânga. Suntem un partid în plină creștere, un partid interesat de proiecte sociale, de soluții reale și de un dialog constant și permanent cu cetățeanul.

Discuțiile despre o posibilă alianță cu PSD, la nivelul județului Alba ori a municipiului Alba Iulia, nu-și au sensul.

Și nu doar că o eventuală alianță pentru viitoarele alegeri nu intră în discuție aici, însă nici măcar de o competiție cu PSD nu poate fi vorba, la nivelul județului Alba.
PSD Alba și-a abandonat de mulți ani propriul electorat de stânga, și chiar proprii membri, mimând opoziția față de PDL și PNL, iar asta s-a văzut în diferitele înțelegeri și blaturi pentru funcții, dar mai ales în rezultatele pe care le-au obținut în ultimele cicluri electorale.

Ceea ce noi ne dorim este să le oferim cetățenilor, acelui bazin electoral de peste 40% de la nivelul județului, o alternativă onestă la politica de cumetrie pe care partidele de dreapta o promovează de atâția și atâția ani.

Vrem o relație permanentă și onestă cu cetățenii, ale căror interese ne propunem să le promovăm prin proiecte sociale, prin proiecte care să afecteze în mod pozitiv viața tuturor cetățenilor. Credem cu tărie în politicile de stânga, în echitate, într-o administrație locală și județeană pentru care toți cetățenii sunt la fel de importanți.

Ne dorim administrație locală și județeană capabilă nu doar să ofere oportunități cetățenilor dar care poate pune în aplicare și o plasă de protecție pentru categoriile defavorizate.
Suntem, la ora asta, singura alternativă la politica de gașcă promovată în Alba de PDL-PNL, pe care PSD Alba nu a făcut decât să o gireze mimând un joc al opoziției.

Cetățenii din Alba Iulia și Alba, care cred într-o politică onestă, în instituții publice responsabile, în politici destinate tuturor cetățenilor, indiferent de statut sau categorie socială, în principii precum echitate socială sau solidaritate, au acum un partener loial și serios în ProRomânia.

Horațiu Florea, PRO România Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea