Ziarul Unirea

Comunicat de presă| ProRomânia e singurul partid din Alba care reprezintă electoratul de stânga

ProRomânia e singurul partid din Alba care reprezintă electoratul de stânga

ProRomânia a dovedit și dovedește în fiecare zi că este singurul partid politic cu adevărat de stânga. Suntem un partid în plină creștere, un partid interesat de proiecte sociale, de soluții reale și de un dialog constant și permanent cu cetățeanul.

Discuțiile despre o posibilă alianță cu PSD, la nivelul județului Alba ori a municipiului Alba Iulia, nu-și au sensul.

ELIT

Și nu doar că o eventuală alianță pentru viitoarele alegeri nu intră în discuție aici, însă nici măcar de o competiție cu PSD nu poate fi vorba, la nivelul județului Alba.
PSD Alba și-a abandonat de mulți ani propriul electorat de stânga, și chiar proprii membri, mimând opoziția față de PDL și PNL, iar asta s-a văzut în diferitele înțelegeri și blaturi pentru funcții, dar mai ales în rezultatele pe care le-au obținut în ultimele cicluri electorale.

Ceea ce noi ne dorim este să le oferim cetățenilor, acelui bazin electoral de peste 40% de la nivelul județului, o alternativă onestă la politica de cumetrie pe care partidele de dreapta o promovează de atâția și atâția ani.

Vrem o relație permanentă și onestă cu cetățenii, ale căror interese ne propunem să le promovăm prin proiecte sociale, prin proiecte care să afecteze în mod pozitiv viața tuturor cetățenilor. Credem cu tărie în politicile de stânga, în echitate, într-o administrație locală și județeană pentru care toți cetățenii sunt la fel de importanți.

Ne dorim administrație locală și județeană capabilă nu doar să ofere oportunități cetățenilor dar care poate pune în aplicare și o plasă de protecție pentru categoriile defavorizate.
Suntem, la ora asta, singura alternativă la politica de gașcă promovată în Alba de PDL-PNL, pe care PSD Alba nu a făcut decât să o gireze mimând un joc al opoziției.

Cetățenii din Alba Iulia și Alba, care cred într-o politică onestă, în instituții publice responsabile, în politici destinate tuturor cetățenilor, indiferent de statut sau categorie socială, în principii precum echitate socială sau solidaritate, au acum un partener loial și serios în ProRomânia.

Horațiu Florea, PRO România Alba

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Cosmina Mariș CANDIDEAZĂ pentru postul de subprefect al județului Alba: „De aproape 15 ani, lucrez într-o lume a bărbaților”

Sunt Cosmina Mariș. Sunt femeie, sunt mamă și sunt un om nou în politică. De astăzi, sunt și vocea puternică,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro