Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Primarul și viceprimarul comunei Ceru Băcăinți, doi oameni profesioniști de administrație, s-au alăturat echipei PSD Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul și viceprimarul comunei Ceru Băcăinți, doi oameni profesioniști de administrație, s-au alăturat echipei PSD Alba

Prioritatea PSD Alba este dezvoltarea comunităților locale și creșterea nivelului de trai în fiecare localitate întrucât ne dorim mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni. Aceste cuvinte nu sunt doar simple promisiuni politice, ci reprezintă angajamentul nostru ferm de a aduce schimbări pozitive în viața cetățenilor din județul Alba. Pentru a realiza toate acestea, avem nevoie de o echipă puternică și dedicată.

Doi oameni de administrație profesioniști, primarul comunei Ceru Băcăinți – Ioan Trif și viceprimarul Ciprian Borza, s-au alăturat echipei PSD Alba. Decizia lor de a se implica activ în proiectele noastre demonstrează încrederea pe care oamenii competenți o acordă valorilor și obiectivelor pe care ni le-am asumat.

Citește și: Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativă pentru Alba, o alternativă pentru oameni”

Cu sprijinul direct al echipei PSD Alba, comuna Ceru Băcăinți se va dezvolta mai mult în următorii ani, iar locuitorii săi vor beneficia de mai multe oportunități și servicii de calitate.

Ciprian Borza, viceprimarul comunei Ceru Băcăinți, va candida pentru funcția de primar la alegerile locale, fiind susținut de Ioan Trif și de colegii din organizația locală și județeană a PSD Alba.

Ei împărtășesc viziunea noastră asupra unei administrații locale eficiente, transparente și orientate către nevoile reale ale comunității. Împreună vom reuși să aducem schimbările necesare pentru ca locuitorii din Ceru Băcăinți să trăiască mai bine și să se bucure de un nivel de trai mai ridicat.

Corneliu Mureșan, secretar executiv PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea