Comunicat de presă: Primarul PSD din Câmpeni ne-a tăiat viitorul „noaptea ca hoții”!

Paul Voicu - Primar 2020
Președintele USR Câmpeni, Sorin Nicolae Trif, își exprimă regretul față de brutalitatea administrației locale în ceea ce privește modernizarea orașului Câmpeni. USR Câmpeni se opune tăierii copacilor seculari din centrul orașului și condamnă acțiunea brutală de tăiere a acestora „noaptea ca hoții”.

„Din păcate, orașul Câmpeni se îndepărtează tot mai mult de lumea civilizată și pierde orice legătură cu ideea unui oraș european, prosper și de interes în inima Munților Apuseni. Modernizarea centrului orașului trebuia făcută prin consultarea reală a comunității și prin evitarea tăierilor acestor copaci seculari care, nu reprezintă doar un parc, ci o parte din identitatea noastră locală. De 16 ani, acest primar PSD-ist distruge toate oportunitățile de dezvoltare ale orașului.

Străzile din Câmpeni sunt decopertate și abandonate, iar promisiunea gazului metan în zona s-a dovedit a fi o minciună. De asemenea, a dat dovadă de incompetență în atragerea investițiilor și a fondurilor europene. Angajările în primărie și alte instituții se fac cu dedicație pentru clientela politică, iar transparența cheltuirii banului public este decât o altă păcăleală. Acest primar nu cred că are bunul simț să demisioneze pentru binele locuitorilor. Sper că anul viitor cetățenii să aleagă un primar nou, cu o viziune nouă pentru Câmpeni, una care să readucă demnitatea orașului!”, a declarat Sorin Nicolae Trif, candidatul USR la primăria din Câmpeni.

ELIT

Biroul de presă USR Câmpeni

Mihail David - 2020

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...