Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: ”Primul strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: ”Primul strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni”

Am început în forță turnarea primului strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni, de la km 50 spre km 56. Pe acest lot, în lungime de 35 km, se lucrează pe toată porțiunea, la consolidări, poduri, podețe si pregătire așternere asfalt.

În ceea ce privește lotul 1, în lungime de 43 km, acesta va fi finalizat la sfârșitul lunii octombrie, înainte de termenul final. Lucrările pe lotul 1 sunt finalizate în proporție de 95%, ultima lucrare complexă care se execută în momentul de față fiind executarea de piloți forați pe o porțiune de 80 ml. Termenul de finalizare pentru această lucrare este de 3 săptămâni.

Modernizarea DJ 107 I – Transalpina de Apuseni cea mai mare investiție pe un drum județean din România. Drumul, în lungime de 78 km, face legătura între municipiul Aiud (Autostrada A10) și zona Bucium – Abrud (DN 74), traversând locuri cu semnificații și valențe unice.

Modernizarea acestui drum duce la dezvoltarea acestei zone frumoase din Alba, de-a lungul Transalpinei de Apuseni începând deja construcția a multor pensiuni și case de vacanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, în Bihor, Cluj și Alba: Consiliul Județean a lansat licitația pentru proiectare și asistență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, în Bihor, Cluj și Alba: Consiliul Județean a lansat licitația pentru proiectare și asistență Consiliul Județean Alba a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru servicii de proiectare și asistență tehnică, în cadrul proiectului „VELO APUSENI -Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, pe zona Județelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare