Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Marius Hațegan: Drumurile de la Micești spre Bărăbanț și Gheorghe Șincai trebuie urgent pietruite

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă| Marius Hațegan: Drumurile de la Micești spre Bărăbanț și Gheorghe Șincai trebuie urgent pietruite

Chiar dacă primarul Pleșa pare să fi uitat acest lucru, asta în cazul în care a știut vreodată, cartierul Micești face parte din Alba Iulia și trebuie tratat ca atare.

Din păcate, în ultimii trei ani, această zonă a fost ignorată complet de către actuala administrație, care nu e capabilă nici măcar să ducă la bun sfârșit proiectele rămase din vremea lui Mircea Hava.

Imaginea cu străzi neasfaltate, cu zone verzi lăsate pur și simplu în paragină, este dezolantă.

Parcul din cartier este neîngrijit, căminul cultural la fel, lucrările la stadion trenează de aproape 3 ani și nimeni nu știe când vor fi finalizate. În concluzie, un cartier pur și simplu lăsat de izbeliște de actualul primar.

Singurul proiect aflat în derulare este construcția canalului colector, un proiect pregătit 100% de vechea administrație, depus și aprobat în programul Anghel Saligny, un program pentru care USR a ieșit de la guvernare, dar cu care primarul Pleșa nu contenește în a se lăuda, ori de câte ori este aprobat vreun proiect ori investiție.

Am fost zilele acestea, împreună cu prietenul Ciprian Contor și am discutat cu mai mulți locuitori din zonă, iar concluzia este una simplă: trebuie rezolvate, urgent, problema drumului ce face legătura cu Bărăbanț, precum și a drumului care face legătura cu strada Gh. Șincai.

Nu vorbim de autostrăzi, de pasaje suspendate și linii de tramvai subterane, ori ce alte minunății mai visează Gabriel Pleșa când îl apucă cheful de promisiuni, ci de o investiție minimă și simplă, de reabilitarea, la nivel de piatră, a două drumuri extrem de circulate în această perioadă.

Pentru astfel de probleme, așa cum îmi amintea prietenul Ciprian că se întâmpla în vremea în care tatăl său, Gheorghe Contor, era consilier local, iar Mircea Hava era primar, nu e nevoie de cine știe ce investiții, ci doar de un minim interes față de comunitate, de voință și chef de muncă, lucruri care astăzi lipsesc din activitatea zilnică a administrației.

Îi asigur, atât pe Ciprian cât și pe locuitorii din Micești, că vom reda administrația cetățenilor și că, după experimentul eșuat al ultimilor trei ani, Primăria Alba Iulia va fi din nou în slujba cetățenilor.

Marius Hațegan, candidatul PNL pentru funcția de Primar al Municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea