Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comunicat de presă| Ionela Gavrilă, consilier local Alba Iulia. Ce să alegem: transportul public sau mașina?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionela Gavrilă, consilier local Alba Iulia. Ce să alegem: transportul public sau mașina?

Eficientizarea transportului în comun, fluidizarea traficului și îmbunătățirea calității aerului sunt aspecte care pot fi îmbunătățite la nivelul tuturor localităților, inclusiv la nivelul Municipiului Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acest sens, sunt necesare campanii pentru încurajarea folosirii transportului în comun, iar pentru aceasta, cetățenii sunt cei care pot oferi soluțiile cele mai potrivite. Vă invităm să completați chestionarul de mai jos, scopul acestuia fiind de a identifica aspectele care pot fi îmbunătățite la nivelul serviciului de transport public din Alba Iulia și modalitățile de creștere a numărului utilizatorilor acestuia.

Chestionarul online poate fi completat până în data de 2 decembrie 2022. Pentru ca acest chestionar să fie relevant în propunerile care vor fi transmise către Consiliul local al Municipiului Alba Iulia și Societatea de Transport Public din Alba Iulia, este important ca el să fie completat de cât mai mulți locuitori și utilizatori ai serviciului de transport public.

Distribuirea chestionarului este esențială pentru atingerea rezultatelor propuse, și anume, identificarea celor mai potrivite măsuri și acțiuni care pot conduce la creșterea gradului de atractivitate a transportului public și schimbarea comportamentului locuitorilor dinspre obișnuința de a folosi mașina personală spre mijloacele de transport.

Chestionarul poate fi completat online accesând link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/1S5ucbx1RGAMdd8gSE96t_mMv0DDSNXafJQd_LoWoeug/edit

Ionela Gavrilă

Consilier local Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea