Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Încă o organizație a femeilor liberale constituită în Alba: OFL Teiuș și-a ales structura de conducere

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută a avut loc, la Teiuş, o întâlnire în urma căreia doamnele comunităţii şi-au ales structura de conducere în Organizaţia Femeilor Liberale.

Acest fapt vine ca o nevoie urgentă de implicare şi de schimbare, pentru ca viaţa comunităţii să se îmbunătăţească. Doamnele prezente la eveniment au subliniat faptul că în Teiuş „este nevoie urgentă de implicare şi de iniţiativă cetăţenească” pentru ca şi acest oraş să înceapă să se dezvolte şi să apară pe harta administraţiilor care fac performanţă în judeţ.

Având toate atuurile furnizate de infrastructura rutieră şi feroviară, oraşul mai are nevoie doar de o schimbare urgentă pe plan administrativ pentru ca pe viitor să fie atractiv pentru investitori dar şi pentru locuitori.

Implicate atât în viaţa de familie, cât şi în domeniile în care fiecare îşi desfăşoară activitatea, doamnele prezente la şedinţa de constituire a noii organizaţii îşi doresc să îşi facă auzită vocea şi să aibă posibilitatea de a-şi pune în aplicare ideile de îmbunătăţire a vieţii comunităţii.
Şi cine, mai mult decât, ele, doamnele, să fie în măsură să facă mai bine asta?

Şedinţa de constituire a organizaţiei a fost condusă de domnul Aurel Breaz, preşedinte al PNL Teiuş şi de doamna Alina Hărăguş, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Alba, care a subliniat încă o dată faptul ca scopul organizaţiei este de a acţiona concret pentru încurajarea şi promovarea femeilor în toate domeniile de activitate, de a promova iniţiativa, acţiunile sociale şi de a valoriza performanţa femeilor din tot judeţul.

Şi-au exprimat susţinerea noii organizaţii, reprezentante ale organizaţiilor care se dezvoltă sub conducerea administraţiilor liberale performante din judeţul Alba.

Astfel, au fost prezente doamnele: Adela Bălău – Blaj, consilier judeţean, Crina Alisie – consilier local şi preşedinte al OFL Sebeş, Anca Popa – membru în Biroul Politic Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale Alba, Cornelia Baba – preşedinte al OFL Ighiu, Daniela Secară – preşedinte al OFL Alba Iulia.

Au onorat invitaţia şi domnii Marius Ceteraş – prim-vicepreşedinte, Nicolae Albu -vicepreședinte, Alexandru Pereş şi Cristian Puie, din partea PNL Alba şi alţi reprezentanţi ai PNL Teiuş.

Structura de conducere a Organizaţiei Femeilor Liberale Teiuş:

Preşedinte: Monica Rancea
Vicepreşedinte: Adriana Cristea
Vicepreşedinte: Emilia Tecşa
Vicepreşedinte: Silvia Bulgaria
Vicepreşedinte: Petronela Oţel
Secretar general: Luciana Silcău
Secretar general adjunct: Cristina Domşa
Membru: Adina Breaz, Ionela Pîrlea, Voichiţa Cioară, Dana Truţă, Maria Cristea, Adina Străjan, Georgeta Bar, Melania Coza, Iulia Fălămaş, Monica Oţel, Aurora Oţel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea