Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, deputat PNL: Guvernul susține amendamentele mele care însumează peste 2 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

4 din amendamentele pe care le-am depus în calitate de deputat liberal de Alba, au fost însușite și acceptate de premierul Florin Cîțu. Primul amendament acceptat se referă la alocarea sumei de 1,5 milioane de lei către CJ Alba, în vederea finanțării primelor demersuri pentru construcția unui helioport omologat, care să deservească pacienții cu diagnostic grav, ce trebuie transportați la Cluj, Tg Mures sau București. Helioportul va deservi și structura IGSU Alba, iar realizarea obiectului înseamnă vieți omenești salvate.

Alte două amendamente pe care le-am depus vizează tot sănătatea, mai exact spitalele Abrud și Cîmpeni, care primesc fiecare câte 500.000 de lei pentru plata arieratelor și intervenții urgente în infrastructura sanitară.

Ultimul amendament acceptat de guvern este cel referitor la finanțarea lucrărilor de reabilitare completă a “Podului Minciunilor” din muncipiul Blaj, cu suma de 7 milioane de lei. Podul a fost construit în 1965 și anul trecut, după mai multe zbateri, împreună cu primarul Gheorghe Rotar, am reușit să convingem guvernul despre necesitatea trecerii lui din administrarea CFR în domeniul public al municipiului Blaj. În baza aceluiași parteneriat, nu am lăsat podul fără finanțare, iar după votul în Parlament, se poate trece la licitația pentru proiectare și execuție.

Am reușit să conving guvernul de oportunitatea alocării celor peste 2 milioane de euro, pe cele 4 proiecte, indicând așa cum este obligatoriu și sursa de finanțare. Sunt lucruri pe care le-am promis în campania electorală și mă țin de cuvânt. Lucrurile importante pentru oamenii din Alba se fac prin acțiune, nu prin declarații goale de conținut sau prin comunicate de presa, cum am văzut la unii ageamii. Doamne ajută!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea