Rămâi conectat

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Florin Roman, deputat PNL: Guvernul Cîțu alocă 16 milioane de lei pentru Palatul Principilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Propunerea Primăriei Alba Iulia, de finanțare cu 16 milioane de lei, pentru continuarea lucrărilor la Palatul Principilor a fost însușită și susținută de Guvernul României.

Întrucât coaliția guvernamentală a luat decizia ca parlamentarii săi să nu depună amendamente în parlament, acestea s-au transformat în propuneri înaintate Ministerului de Finanțe, care le-a cuprins în anexa referitoare la investiții pe unități administrativ-teritoriale. Finanțarea este destinată acoperișului și planșeelor peste corpurile A, B, C, D, E, F și G.

Ca membru în comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților am susținut și alocarea a altor circa 10 milioane de lei, ca propuneri însușite de Ministerul de Finanțe, pentru investiții în sănătate, la Alba Iulia, Cîmpeni și Abrud, dar și în infrastructura rutieră la Blaj.

Totodată, în bugetul de stat sunt prevăzute sumele necesare finalizării lucrărilor de autostradă pentru lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, continuării lucrărilor la culoarul IV de cale ferată și lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale, ce străbat județul Alba, pe circa 100 de km. Guvernul Florin Cîțu a venit în parlament cu cel mai mare procent alocat investițiilor în ultimii 30 de ani!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea