Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Femei în politică. Ioana Silvia Câmpeanu-Vlad, noul reprezentant USR în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femei în politică. Ioana Silvia Câmpeanu-Vlad, noul reprezentant USR în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia

Începând cu data de 30 mai 2022, Ioana Silvia Câmpeanu-Vlad este persoana care va reprezenta partidul USR în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

Restructurarea listei de consilieri locali USR a fost o urmare a retragerii domnului Teodor Holhoș, Ioana Câmpeanu fiind următoarea pe listă.

Ioana este originară din Alba Iulia. A terminat Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, după care a urmat Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia.

Ambițioasă și dedicată, are o carieră de succes și o familie minunată, fiind mamă a doi băieți. Începând cu anul 2008 a lucrat la SC Foricon Deva, iar anul 2013 o găsește în funcția de inspector resurse umane la SC PIZZAROTTI SA LUGANO. După patru ani, devine specialist în recrutare la SC VCST AUTOMOTIVE PPRODUCTION ALBA, iar în prezent, este manager resurse umane la firma SC ENVIPCO SOLUTIONS SRL, desfășurând activități legate de domeniul resurselor umane, dezvoltând și implementând politici de personal ale companiei.

Membru USR Alba Iulia din data de 28 iunie 2020, Ioana Câmpeanu s-a implicat activ în evenimentele organizate de filiala USR Alba Iulia, în alegerile din 2020 și a dovedit că este mereu alături de echipa USR Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea