Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Dragoș Crișan, consilier local USR Aiud: „Echipa de nota 10 nu s-a pozat la Gârbova de Jos, din cauza stâlpilor de electricitate uitați în mijlocul trotuarului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Dragoș Crișan, consilier local USR Aiud: „Echipa de nota 10 nu s-a pozat la Gârbova de Jos, din cauza stâlpilor de electricitate uitați în mijlocul trotuarului”

Dacă echipa de nota 10 nu s-a pozat încă pe trotuarele din Gârbova de Jos, motivul cred că este cel din fotografiile atașate.

Nu este o glumă!

În Aiud se întâmplă din nou (dacă ne amintim de automobilul înconjurat de asfalt), cel puțin 8 stâlpi de electricitate „s-au trezit” în mijlocul trotuarului din localitatea aparținătoare, Gârbova.

Nu știu dacă pornește de la un ,,Dorel” sau de la mai mulți, însă se vede, cu ochiul liber, faptul că cineva nu a supravegheat corect lucrarea.

Primăria dă vina pe proiectant, însă nici executantul sau dirigintele de șantier nu a sesizat problema.

La cererea unor cetățeni am intervenit cu această problemă în ședința de Consiliu Local din data de 1 aprilie 2022, iar administratorul public a declarat că stâlpii, într-un final, vor fi mutați de compania de electricitate.

Deși ni s-a explicat în ședință că o eventuală relocare la această dată ar întârzia proiectul 10 luni (fără să ni se aducă probe concludente), m-am interesat și eu, iar termenul real ar fi undeva la 45-60 de zile, timp în care lucrările ar putea continua în alte zone neafectate din localitate.

Păcat de materialele care au fost folosite și care practic vor fi irosite!

În final, sper că ”Doreii” vor rezolva problema!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea