Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: Zi istorică pentru România. Guvernarea liberală aduce circa 30 miliarde de euro pentru dezvoltarea țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Planul Național de Redresare și Reziliență înseamnă susținerea puternică acordată României de către Uniunea Europeană pentru modernizare și ieșirea din criza economică generată de COVID-19.

PNRR aduce României 29 de miliarde de euro, bani care vor însemna investiții mari în transport, sănătate, educație, economia verde, digitalizare, îmbunătățirea administrației publice.

Guvernul a obținut ca o treime din banii PNRR să meargă spre investiții în transporturi, inclusiv în construcția de autostrăzi.

Guvernul a insistat ca PNRR să acopere nevoile de dezvoltare a infrastructurii de transport, pentru a putea genera dezvoltarea economică dorită în România.

Investițiile vor fi dublate de reforme, în urma cărora va rezulta o economie mai puternică și o administrație mai eficientă. Vor fi făcute, printre altele, reforma administrației, reforma fiscală, reforma pensiilor, reforme în energie. În 5 ani de zile, cu ajutorul PNRR, vom reduce substanțial decalajele de dezvoltare dintre România și media europeană.
PNRR va pune bazele unei noi Românii, pregătită pentru secolul XXI și pentru viitoarele generații de români.

Aprobarea PNRR e o promisiune îndeplinită a Guvernului. A fost respectat termenul asumat pentru semnarea PNRR, adică sfârșitul lunii septembrie.

Până la sfârșitul anului, România va primi deja 3,8 miliarde de euro pentru a începe implementarea PNRR.
Guvernul liberal, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, își asumă implementarea PNRR.
E obligatoriu ca întreaga clasă politică, întreaga administrație centrală și administrațiile locale, să susțină realizarea investițiilor și reformelor prevăzute în PNRR.

Deputat Florin Roman – PNL, vicepreședinte al Camerei Deputatilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea