Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dan Barna crede în Alba! România crede în Dan Barna!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Barna candidează din partea alianței USR PLUS pentru o Românie în care românii din Diaspora să vrea să se întoarcă și din care tinerii să nu mai dorească să plece, o Românie liberă și prosperă, o Românie în care statul să-și apere cetățenii, nu liderii politici corupți.

Dan Barna este un prieten al județului Alba. Doar în ultimul an a participat de trei ori la diferite activități în Alba. Fie că vorbim de memorabila sesiune de strâns semnături pentru inițiativa cetățenească, Fără penali în funcții publice” sau de participarea  la  evenimentul  dedicat Centenarului Marii Uniri, Dan Barna s-a remarcat prin modestie, onoare și echilibru.

Dan Barna este omul nou din politica românească, iar prezența lui în mediul politic este văzută ca o amenințare reală pentru toate partidele politice. Pentru o Românie dreaptă trebuie schimbată toată clasa politică de vechile obiceiuri. Așa se explică  de ce declarația lui Dan Barna prin care spunea că președintele  Klaus Iohannis reprezintă vechea clasă politică a fost aspru criticată de către opozanții politici. Iată că, la protestul diasporei din 10 august, Klaus Iohannis și-a început campania de strângere de semnături pentru candidatura sa la prezidențiale în mijlocul protestatarilor deturnând  acest protest civic  în scopuri electorale, exact așa cum ne-a învățat vechea clasă politică.

USR nu folosește protestele civice în scopuri electorale. USR invită oamenii să se implice în politică.

USR Alba invită toți susținătorii lui Dan Barna să semneze pentru candidatura sa pentru alegerile prezidențiale.

Dan Barna va face public programul detaliat în perioada următoare dar obiectivul programului este o Românie din care tinerii să nu mai plece. Iar pentru asta avem nevoie de spitale curate, școli mai bune, de autostrăzi, de instituții ale statului care își fac treaba, de mai mult respect față de lege. Dar în primul și în primul rând avem nevoie să ducem în funcțiile de conducere din România oameni competenți, integri, care nu au mai făcut politică până acum.

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea