Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Cornel George Comșa – Atac la Șerban Pavlu și Oana Pellea: Băgați în buzunar banii securiștilor care vor să controleze mai departe această țară!”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Implicarea societatii civile in aceasta campanie pentru alegerile europarlamentare va ramane marcata de cele doua videoclipuri dramatice regizate si puse in opera de cativa mari actori ai Romaniei. Clipul „soft” de la inceputul campaniei, deschis de Oana Pellea si cel „hard” cu Serban Pavlu de acum cateva zile.

Probabil intimidati de popularitatea protagonistilor, politicienii vizati nu au reactionat in niciun fel, desi videoclipurile au avut milioane de vizualizari si au generat reactii de solidaritate si repulsie deopotriva…

https://youtu.be/AfVmQA5PfOY

„Îmi plac filmele de calitate, îmi plac actorii buni, ii simpatizez chiar și pe actorii care fac reclame la zugrăveli sau maioneze sau supe instant. Însă disprețuiesc actorii care manipulează și induc în eroare o generație întreagă, băgând în buzunar banii unor securiști care vor sa controleze România. 

Dacă spui ca ești independent și revoltat, domnule actor, sau doamnă actriță, spune pana la capăt! M-am saturat de Dragnea pentru acești ani în care PSD-UL a lucrat doar în favoarea lui!  M-am saturat de Cioloș care a adus mai multe deservicii României în 2015-2016 decât toată guvernarea PSD de după el! M-am saturat de Ponta care și-a mințit colegii, și-a trădat prietenii și a glumit cu un întreg popor ani de zile! Și nu mai vreau sa îl vad pe Băsescu după zece ani de securisme și 30 de ani de politica toxica în România!  M-am saturat și de Tăriceanu cu echipa lui de trădători de țară, care este tot un fel de Ciolos, dar mascat! Spune tot domnule actor! Lasă-ne cu Năstase și Iliescu! Unde sunt ultimii 15 ani din viata noastră în mesajul tău? 

Dragii mei, 

România nu e o tara urâtă și coruptă, cu actori care fac „caterinca” pe blocuri gri cu efecte dramatice! Nu acesta este mesajul cu care vreau sa ma duc în Europa.  Eu nu înjur acasă, nu înjur de fata cu copiii mei și nu jignesc oameni în public, nu jignesc oameni în general. Nu asa arată modelele mele. Nu asa ceva ducem în Europa! 

Numele meu este Cornel George Comșa și sunt numărul 1 pe lista PSDI – PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT INDEPENDENT, un partid nou, care propune cea mai buna listă de candidați pentru Europa. Pe locul al doilea este o doamnă specialist în fonduri europene. Pe locul al treilea este un avocat în baroul de la Paris. Pe locul al patrulea este un actor. Roman din Chișinău. Primii zece oameni ai noștri sunt mai calificați și mai patrioti decât oricare alți zece de pe altă listă! 

Ne găsiți în buletinul de vot pe pagina a patra la poziția a zecea. Nu trebuie sa va îndrăgostiți de noi!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea