Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Clement Negruț, Preşedinte PMP Alba: Învârteala la guvernare, născocită în laboratoarele de la Cotroceni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Clement Negruț, Preşedinte PMP Alba: Învârteala la guvernare, născocită în laboratoarele de la Cotroceni

Marea minciună politică USL, alianță toxică între PNL și PSD, nășită de Voiculescu în 2011, ajunsă la varianta cu numărul doi a născocit în laboratoarele de la Cotroceni așa-numita ROTATIVĂ la guvernare, schimbarea șefului guvernului din când în când.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se poate vorbi de modelul comunist de rotirea cadrelor pentru a se acoperi incompetența și pentru satisfacerea unor interese meschine. Sub umbrela protectoare și suficient de acoperitoare a stăpânului de la Cotroceni, care ne făcea să lăcrimăm în 2020, anunțându-ne că se va bate să ne scape de PSD, nu a făcut altceva decât de a resuscita marea minciună politică PNL-PSD- UDMR, noul și vechiul USL.

Sigur, domnia sa ne spunea că este soluția pentru liniștea noastră, însă este soluția pentru liniștea sa, cuvântul liniște este un cuvânt magic și încărcat de conținut la Cotroceni unde domnul președinte s-a ocupat mai mult de turism ,,pas cu pas,, fiind foarte liniștit.

Ceea ce este de neacceptat este faptul că românii au rămas în afara ,,cercului,, în care se învârt PSD si PNL, vedem cum românii o duc tot mai greu, toate categoriile sociale se revolta.

Vedem cum profesorilor, cărora le-a ajuns cuțitul la os li-se promit memorandumuri fără rost și sume de bani jignitoare pentru a tăcea din gură, mai mult PNL și PSD încearcă să manipuleze opinia publică, mizând pe denigrarea profesorilor care chipurile sunt nepăsători și nu se gândesc la copii.

Spuneți mai bine românilor că nu mai aveți bani, ați mărit numărul de ministere, ați încărcat organigramele instituțiilor deconcentrate și a agențiilor, ați mărit numărul secretarilor de stat la peste două sute, doar să vă încapă la învârteală toți partenerii de dans politic.

Faceți bine și gândiți-vă dacă puteți bineînțeles și găsiți soluții pentru învățământul românesc pentru întreaga societate românească, lăsați rotațiile și învârtelile sau aveți varianta onorabilă de a vă da demisia dar aici intervine cuvântul onoare, incompatibil cu rotative și învârteli.

Preşedinte PMP Alba

Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea