Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Buda Adrian Alexandru, noul președinte al filialei locale USR Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă| Buda Adrian Alexandru, noul președinte al filialei locale USR Cugir

Pe data de 26.06.2023, USR Cugir a organizat Adunarea Generală în scopul alegerii reprezentanților în Biroul Local, în special a președintelui și vicepreședintelui filialei. În cadrul acestei adunări, Buda Adrian Alexandru a fost ales în funcția de președinte al USR Cugir. Alături de Buda Adrian Alexandru, pentru funcția de vicepreședinte, au fost aleși Rus Mihai, Catrinescu Rodica și Cetean Ioan Emil. În completarea Biroului Local, s-au adăugat membrii Rădițoiu Flaviu Lucian, Cărpinișan Daniela-Rodica și Ciobanu Paul Alexandru.

În calitate de președinte, Adrian are obiective clare pe care și le-a asumat și pe care dorește să le îndeplinească împreună cu colegii săi. Printre acestea se numără extinderea filialei locale și continuarea întâlnirilor cu cetățenii la sediul USR, oferindu-le un spațiu deschis pentru a discuta despre preocupările și problemele lor. De asemenea, își propune în mod ferm o creștere semnificativă a numărului de membri în filiala USR Cugir, cu care va pregăti alegerile din 2024:

„Consider că o bază solidă de membri activi și implicați este esențială pentru a obține rezultate semnificative și a ne consolida influența în comunitatea noastră. Pentru a atinge acest obiectiv, ne vom concentra pe promovarea valorilor și principiilor noastre, precum și pe evidențierea rezultatelor și inițiativelor noastre de succes. Vom întreprinde eforturi active de informare și recrutare în cadrul comunității noastre, prin organizarea de evenimente, întâlniri, și campanii de conștientizare. Pregătirea alegerilor din 2024 reprezintă o prioritate importantă pentru organizația noastră. Înțelegem importanța acestui moment și suntem hotărâți să ne asigurăm că suntem bine pregătiți pentru a face o campanie electorală puternică și eficientă.

Vom desfășura ample consultări și dezbateri interne pentru a stabili strategiile și obiectivele noastre electorale și vom investi în pregătirea și formarea membrilor noștri, pentru a ne asigura că suntem bine echipați să facem față tuturor aspectelor campaniei electorale. Suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că alegerile din 2024 sunt o oportunitate de a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră și în societatea în ansamblu.”, afirmă noul președinte USR Cugir.
Pentru a fi mai aproape de cetățeni și a le înțelege mai bine nevoile, Adrian și consilierii săi vor fi mai prezenți în stradă prin campania „Door to Door”. Această inițiativă își propune să le ofere oportunitatea cetățenilor de a discuta direct cu reprezentanții USR și de a-și exprima preocupările și sugestiile.

Prin aceste acțiuni și abordări, Adrian și echipa sa doresc să consolideze legătura cu comunitatea locală și să promoveze transparența și implicarea cetățenilor în procesele decizionale.

Transmitem felicitările noastre noului Birou Local al USR Cugir! Vă dorim mult succes în activitatea voastră și multă forță de muncă în îndeplinirea responsabilităților pe care le-ați asumat. Sper că veți reuși să realizați obiectivele propuse și să aduceți contribuții semnificative pentru comunitatea din Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea