Rămâi conectat

Actualitate

Comuna Ciugud nu a fost ocolită de furia naturii. ”PRIN NOI ÎNȘINE”, modul în care primăria și comunitatea înlătură efectele inundațiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inundațiile masive care au devastat nenumărate localități din județul Alba și-au arătat puterea de a distruge și în comuna Ciugud. Printr-o postare în mediul online, primăria localității a dorit să exprime următoarele:

,,Furia naturii nu ne-a ocolit nici pe noi la Ciugud. Străzi și gospodării au fost inundate în câteva minute. Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale pe care încercăm să le diminuăm prin intervenții rapide. Colegii noștri de la Administrarea Domeniului Public și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ciugud sunt în alertă și intervin pentru înlăturarea efectelor inundațiilor. Nu am cerut ajutorul autorităților județene și încercăm SĂ NE AJUTĂM SINGURI din solidaritate cu celelalte comunități din județ, mult mai grav afectate de inundații. Avem în teren motopompe, utilaje și aproape 20 de voluntari și colegi din primărie. Totodată apreciem și lăudăm sprijinul cetățenilor care ni s-au alăturat și facem apel în continuare la oricine crede că poate fi de folos comunității sale să nu ezite să ne ofere o mână de ajutor.
Împreună putem trece și peste aceste grele încercări…ne rugăm pentru comunitate noastră, dar și pentru colegii noștri din Aiud sau din celelalte localități asupra cărora urgia naturii s-a dezlănțuit în aceste zile.

Reamintim că Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor( INHGA) a emis astăzi un cod roșu de vreme severă care vizează de asemenea și județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea