Rămâi conectat

Curier Județean

Competiții de orientare și atletism pentru sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia participă, în perioada 21 – 23 august a.c., la două importante competiții, de atletism și orientare, ce se desfășoară la Cluj-Napoca și Maramureș, cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de autoritățile de sănătate în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Cea mai prestigioasă competiție internațională de atletism pe pistă organizată în România – Campionatele Internaționale ale României “Iolanda Balaș Soter” – ajunge în acest an la ediția cu numărul 65. Întrecerea va avea loc la Cluj Napoca, pe Cluj Arena. La această competiție, CS Unirea Alba Iulia este reprezentantă de sportiva Marinescu (Necșoiu) Andreea, care va participa la proba ”aruncarea suliței”. Marinescu (Necșoiu) Andreea a fost recent transferată de la CSM București la CS Unirea Alba Iulia.

La Maramureș va avea loc o importantă competiție de orientare – Campionatul Național Echipe Elită, la seniori, cu două etape: medie distanță și lungă distanță. CS Unirea va fi reprezentat de doi sportivi: Ionuț Zincă și Tamas Bogya. Aceștia vor fi însoțiți de instructorul sportiv, Marius Anghel. Timpii obținuți de primii doi sportivi, de la fiecare club, se vor cumula, iar în urma centralizării rezultatelor vor fi desemnați câștigătorii.

”Avem mari șanse să obținem, în urma acestor competiții, cel puțin o medalie și am mare încredere în cei trei sportivi. Calendarul competițional a suferit multe modificări de la începutul anului. Multe competiții nu au mai avut loc, însă sportivii noștri s-au antrenat la parametrii optimi, cu respectarea prevederilor impuse de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Consider că în această perioadă autoritățile publice cu atribuții în domeniu trebuie să fie alături de toți sportivii, atât de cei pentru care au reînceput competițiile, cât și de cei cărora le sunt permise doar activitatea sportivă și antrenamentul propriu-zis, deoarece și pregătirea lor presupune efort financiar: echipamente, suplimente, cantonamente etc.” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea