Rămâi conectat

Actualitate

Comisie pentru apa de ploaie în CJ Alba, la propunerea liberalului Mihai Nicuşor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Consiliul Judeţean Alba se va înfiinţa o comisie care va analiza modalitatea cum furnizorul de apă S.C. Apa CTTA S.A. calculează tarifele pentru apa de ploaie. Iniţiativa aparţine consilierului liberal Mihai Nicuşor care a făcut această propunere în cadrul şedinţei de joi, ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea cetăţenilor, nemulţumiţi că sunt obligaţi să plătească apă pluvială deşi nu sunt conectaţi la o reţea de canalizare. „Vrem să vedem pe ce criterii se calculează aceste tarife”, a spus Mihai Nicuşor.

Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a dispus înfiinţarea acestei comisii, componenţa sa urmând să fie stabilită într-o şedinţă ulterioară din reprezentanţi ai PDL, PNL şi PSD. Prezent la şedinţă, directorul S.C. Apa CTTA Viorel Lazăr a spus că este dispus să pună la dispoziţia comisiei toate datele din care reiese modalitatea de calcul a acestei componente a facturii de apă. „Încasăm tarife pentru apă de ploaie numai acolo unde aceasta se deversează în reţeaua de canalizare. Tarifele se calculează după suprafeţele comunicate de proprietari. Am găsit unele nereguli la Teiuş pe care acum încercăm să le îndreptăm”, a spus Viorel Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea