Rămâi conectat

Sport

Columbia a eliminat Uruguay de la CM 2014 și întâlnește Brazilia în sferturile de finală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

UruguayColumbia a realizat cea mai bună performanță din istorie grație puștiului minune James Rodriguez, noul golgheter al CM 2014 și s-a califcat în sferturile de finală.

Victimă în acest duel sud-american a fost Uruguay, iar Columbia a realizat a 4-a victorie consecutivă la acest turneu final, 2-0 (1-0), fiind purtată spre izbândă pe „Maracana” de James Rodriguez, un adevărat fenomen, ce a înscris o dublă (28, 50). Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a marcat în fiecare joc disputat în Brazilia și a ajuns la cota 5, depășindu-i pe Messi, Neymar şi Muller în topul golgheterilor de la Cupa Mondială.

Primul sfert de finală stabilit al CM 2014 va fi Brazilia – Columbia, în 4 iulie, de la ora 23.00, la Fortaleza. Menționăm că tot în această seară, Brazilia s-a calificat dramatic, după loviturile de departajare, cu Chile.

*Cel mai frumos gol al Mondialului

Deschiderea scorului a însemnat o perlă, o execuţie individuală a celui care, la doar 22 de ani, se anunţă a fi unul dintre cei mai mari fotbalişti columbieni din istorie: preluare pe piept și voleu din afara careului!

Ambele formații au avut absențe de marcă înaintea acestei partide. Practic, atât de la columbieni cât și de la uruguayeni au lipsit cei mai bine cotați jucători: Luis Suarez și Radamel Falcao. Uruguayenii au primit o lovitură dură, prin suspendarea atacantului Luis Suarez, care l-a muşcat de umăr pe italianul Chiellini în ultimul meci din grupe, care a consfinţit calificarea „celeştilor” în faza optimilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea