Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

COD GALBEN de ninsori în zona montană a județului Alba, până luni: Vremea devine deosebit de rece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COD GALBEN de ninsori în zona montană a județului Alba, până luni: Vremea devine deosebit de rece

Vremea devine deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est.

În intervalul sâmbătă ora 10.00 – luni ora 3.00, în jumătatea nordică a țării și la munte vor fi precipitații, pe arii restrânse moderate cantitativ. În zonele joase de relief, acestea vor fi sub formă de ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă (2 aprilie), iar din noaptea de sâmbătă spre duminică (2/3 aprilie) se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. La munte va ninge, la început pe creste, apoi și la altitudini mai mici.

În restul teritoriului, în a doua parte a zilei de sâmbătă (2 aprilie) instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta local prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și posibil grindină. Vântul va avea intensificări sâmbătă (2 aprilie) în sud, iar duminică (3 aprilie) în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zona montană înaltă.

Vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est.

ANM a emis și două alerte Cod galben

Prima, în vigoare sâmbătă între orele 10.00 – 21.00, anunță că vântul va avea intensificări în Dobrogea și în estul Munteniei, cu rafale de 55…65 km/h și izolat peste 70…75 km/h.

Cel de-al doilea, de duminică ora 3.00 până luni la aceeași oră, informază că în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în zonele joase de relief din județele Maramureș, BistrițaNăsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț, temporar va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Al doilea Cod galben vizează județele Mureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Neamț, Bacău, Harghita, Mureș, Bihor, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad, Timiș, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea