Rămâi conectat

Sport

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are un nou director *Corneliu Mureşan numit în locul lui Nicolae Nistor

Tudor Stan

Publicat

în

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are un director nou! Preşedintele tineretului social democrat din Alba Iulia, Corneliu Mureşan a fost numit în locul fostului director Nicolae Nistor, care doreşte să se pensioneze din cauza problemelor de sănătate. 

Despre funcţia de director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia se poate spune că este cea mai râvnită. În ultimii doi ani, pe scaunul de „şef” al clubului au stat nu mai puţin de 4 persoane. Nicolae Nistor şi Marius Anghel şi-au „pasat” de mai multe ori mandatele clubului, ale cărui frâie au mai fost în mâinile lui Radu Nicula, pentru o scurtă perioadă, iar acum, tânărul PSD-ist, Corneliu Mureşan a fost numit director la CS Unirea Alba Iulia. Corneliu Mureşan este liderul tinerilor social democraţi din Alba Iulia. În vârstă de doar 27 de ani, Mureşan este cel mai tânăr director al clubului din ultima perioadă. Principalul criteriu pentru numirea într-o astfel de funcţie este cel politic. Corneliu Mureşan a declarat că doreşte să rezolve problemele clubului, multe şi mari în acest moment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea