Clubul Elevilor Liberali Alba Iulia are o nouă conducere

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Conducerea Tineretului Naţional Liberal din Alba Iulia a organizat Adunarea Generală a Clubului Elevilor Liberali din municipiul Alba Iulia având ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unui nou Birou de Conducere. Vechiul Birou, care a funcţionat din 2009, a fost condus de Gabriel Câmpean, elev la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia. Printre liderii locali ai PNL care au onorat manifestarea s-au numărat Dan Simedru (din partea conducerii judeţene a partidului), Gabriel Pleşa, Dan Brătianu şi Rareş Buglea (din partea conducerii municipale a PNL Alba Iulia), Nicu Sântimbrean (preşedintele TNL Alba) şi Adrian Simion (preşedinte al TNL Alba Iulia). Vorbitorii şi-au declarat susţinerea pentru proiectele viitoare ale CEL Alba Iulia şi i-au îndemnat pe cei mai tineri membrii şi susţinători ai PNL să fie activi în continuare şi să se implice constant în structurile partidului, pentru că numai aşa se vor face remarcaţi şi vor contribui la primenirea clasei politice.
Noul Birou de Conducere al Clubului Elevilor Liberali Alba Iulia, care va avea un mandat de un an, are următorii membrii: Andrei Hentea, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia (preşedinte), Marius Maxa şi Răzvan Florea (vicepreşedinţi), Andreea Drăgan, Cristina Onu, Olga Pleşa, Raluca Spătăcean şi Amalia Rad (membri). (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Adrian Simion 1 noiembrie 2010 at 15:14

„Prietene”! Ca de obicei, esti nu doar prost, ci si fudul. Fa lumii un bine si scuteste-ne de ineptiile tale. In rest, sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

Andrei Hentea 1 noiembrie 2010 at 15:45

Incerc sa fiu civilizat.
Dreptul la libera exprimare il are toata lumea, dar libertatea de exprimare nu inseamna ca poti spune ce vrei si cum vrei , ci trebuie sa fi atent ca prin comentariile tale sa nu deranjezi pe altcineva. Continutul comentariului , nu arata decat o lipsa de educatie nu doar prin faptul ca vorbele spuse sunt unele sfideaza bunul simt ci si prin faptul ca limbajul este calomnios. Aveti dovezi? Puteti proba ceea ce spuneti acolo?

Andrei Hentea 1 noiembrie 2010 at 15:47

Domnul Adrian Simion are dreptate!!!

xzibit 1 noiembrie 2010 at 19:51

Buna seara dle Dan, daca asta o fi si numele dvs adevarat, in commentul dvs aduceti niste acuzatii, dhiar foarte grave, in primul rand
v-as ruga daca sustineti asemenea chesti sa si aveti dovezi, macar a-ti fost la eveniment, eu am o parere deja despre dvs, mai exact ca nici nu va cheama asa cum a-ti semnat in comment unu la mana si doi la mana ca sunteti o persoana manipulata de cineva sa scrie asemenea commenturi, iar dak a-ti scris un asemenea comment din proprie initiativa mi-e mila sincer de dvs, pt ca dupa cum a-ti scris acel comment, atat ca si continut, cat si ca limbaj sunteti o persoana slaba din punct de vedere al caracterului si totodata un INCUIAT MINTAL…

GET YOURSELF A LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you are a LOOSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Copa del mondo 1 noiembrie 2010 at 20:32

Cu Simion printre fetite liberale…mai ganditiva ori chemati militia!Astai penal rau!

skayboy 2 noiembrie 2010 at 0:48

BAI p.en.a.l.i.l.o.r. iar veniti cu impresii de prost gust ?? ce doctrina au acesti copii sa fie ei politiceni in diferite cluburi ???? niciuna doar banii de la parintii lor ii salta in diferite functi ca doctrina habar nu au, Pacat ca isi strica acesti tineri imaginea cu acest partid, pacat ca nu styu s aprecieze binelee !!
Cat despre tine simion mai lasane ca neam saturat de p.a.pa.g.a.l.u.l tau !!!
Ca doar noi stym ce calitati ai tu, si cat de inteligent esti si tuu !!!

Un tanar student 13 noiembrie 2010 at 22:45

„skayboy” esti constient ca si Garcea scrie mai bine ca tine, nu ?

Un tanar student 13 noiembrie 2010 at 22:50

@Dan Siñedru,
Ai impresia ca albaiulienii iti cred aberatile ? Ma intreb, ai salvat textul asta undeva si atunci cand apare un articol in care priveste PNL, ii dai copy paste ? Esti jalnic !

Comentariile sunt oprite