Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: Timp de trei luni românii au plătit pentru factura de energie electrică o sumă dublă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut PMP3Am vorbit în mod repetat despre necesitatea schimbării actualei puteri. Și nu am făcut acest lucru doar prin prisma faptului că sunt membru al unui partid de opoziție. Am dovedit că sunt un om care urmează valori și principii sănătoase și nu mă bat orbește pentru interesele unui partid. Chiar și atunci când am făcut parte dintr-un partid aflat la guvernare am sesizat anumite decizii care nu le-am considerat potrivite. Nu o spun doar de dragul de-a o spune că PSD-ul e un dușman al acestei țări. Acesta este adevărul. Iar afirmațiile mele, afirmațiile colegilor mei privind corupția care a cuprins instituții importante, sunt confirmate de oameni precum senatorii americani John McCain, Chris Murphy şi Ron Johnson sau chiar vicepreședintele SUA, Joe Biden.

Am vorbit în repetate rânduri despre felul în care actuala putere și-a băgat adânc mâinile în buzunarele românilor prin accizarea carburanților, – iar PMP chiar a avut acțiuni concrete de combatere a acestei măsuri absurde – am vorbit despre taxa pe stâlp care va genera alte scumpiri și despre alte zeci de taxe și impozite introduse de PSD și aliații săi.

De curând a ieșit la iveală o nouă hoție petrecută sub guvernarea PSD, care și-a infiltrat oameni prin toate posturile bine plătite din companiile de stat: timp de trei luni românii au plătit în factura de energie electrică o sumă dublă pentru cota de certificate verzi. Cetățenii au aflat despre aceste nereguli abia când procurorii anticorupţie l-au reţinut pe vicepreşedintle ANRE Sorin Dumbrăveanu, care ar fi primit mai multe foloase necuvenite de la ENEL. Prietenii lui Dumbrăveanu, Gheorghe Ciubotaru și directorul Enel Florin Gugu au ajuns și ei sub lupa procurorilor anticorupţie, primul dintre ei, Ciubotaru, fiind reținut pentru complicitate la luare de mită. În urmă cu aproximativ trei săptămâni Victor Viorel Ponta i-a făcut o vizita lui Gheorghe Ciubotaru, care este presedintele Consiliului de Administrație al firmei Electroalfa din Botoșani, unde i-a urat profit cât mai mare: ,,Să dea Dumnezeu să faceți profit și să îl reinvestiți” a spus primul plagiator al țării. Iată încă un prieten al premierului, pe lângă măscăriciul Mazăre, Duicu și mulți alții asemenea. Am vrut să scot în evidență legăturile pe care șeful PSD-ului le are cu diverși oameni certați cu legea. Și mă întreb firesc acum cum își vor primi românii înapoi banii dați în plus la factura de curent? Nu cred că tovarășul Ponta ne-ar da un răspuns mulțumitor.

De aceea senatorii americani, prezenți recent în țara noastră au spus: ,,Corupţia este un cancer al societăţii, care atacă în mod direct relaţia dintre Statele Unite şi România, care blochează investiţiile americane şi care pune în pericol securitatea regională într-un moment cheie al conflictului cu Rusia”. PSD-ul e corupt până în măduva oaselor și s-a infiltrat prin politrucii și corupții săi, ca un cancer, nepermis de mult. Dacă nu ne vom trezi la timp, vom constata cu amărăciune că e prea târziu și România va avea de suferit enorm. De aceea tragem în continuu semnale de alarmă pentru ca românii să nu mai stea impasibili în fața unui asemenea pericol.

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea