Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț (MP): Guvernarea PSD, drumul spre iad pavat cu bune intenții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar și cu Ponta detronat, PSD-ul mai are puterea să vorbească bazându-se pe majoritatea din Parlament. Chiar dacă plagiatorul a picat la presiunea străzii, deci din cauza nemulțumirilor strigate de români în stradă, Dragnea socotește că trebuie să vorbească despre marile realizări ale mincinoasei guvernări PSD.

Clement Negrut11Ne amintim cum a venit PSD-ul la putere în 2012 printr-o tentativă de lovitură de stat, cu suspendarea președintelui Traian Băsescu și mazilirea Guvernului Ungureanu, prin manipularea unor parlamentari, atrași de mirajul bunăstării în sânul PSD.

Haideți să facem o scurtă radiografie a ceea ce a însemnat guvernarea PSD: Guvernul Ponta, cel mai ,,cinstit” guvern, a avut 14 miniştri penali, unii condamnaţi definitiv (Relu Fenechiu), un record absolut în istoria României, vicepremier şi actual preşedinte PSD (Dragnea) cercetat penal, și piesa de rezistență, însuși Ponta cercetat penal, pentru evaziune, fals în înscrisuri și complicitate la evaziunea fiscală.

De numele lui Victor Viorel Ponta și al PSD se leagă multe presiuni asupra românilor precum creşterile de taxe şi impozite. La capitolul promisiuni neîmplinite putem nota milionul de locuri de muncă promise, domnule Victor Viorel Ponta, unde sunt cei 1.000 de km de autostradă ? În aprilie 2013 a fost introdusă acciza la combustibil în ideea de-a se construi autostrăzi, o măsură contestată de către Mişcarea Populară, arătând atunci că nu reprezintă altceva decât o încercare a PSD de a face rost de bani pentru campania electorală. Poziţia noastră s-a dovedit a fi una corectă, nici un km de autostradă nu a fost construit, deşi aceasta a fost motivaţia introducerii acestei taxe. A-ţi reuşit performanţă să pontaţi minus 9 km de autostradă, aţi început 10 şi aţi închis 19. Asta da realizare!

Toate promisiunile legate de salvarea OLTCHIM şi CFR marfă s-au dovedit a fi minciuni , ambele societăţi sunt pe butuci datorită incompetenţei guvernului Ponta.

Vă lăudaţi cu, creştere economică realizată în ultimii ani, dar trebuie să recunoaşteţi că fără măsurile de austeritate luate de guvernele anterioare, nu o aveaţi şi probabil acum dansam ,,Zorba,, alături de greci.

Pe scurt spun că am avut o guvernare care a început sub auspicile unei mari înşelători  politice numită USL bine gândită de voiculescienii Ponta şi Antonescu, de PSD şi PNL şi continuată sub aceleaşi măreţe idealuri de Ponta şi Oprea, o guvernare care poate fi caracterizată de două cuvinte: MINCIUNĂ şi AROGANŢĂ.

Mişcarea Populară a demascat de la început această mascaradă politică, s-a poziţionat în opoziţie faţă de USL fiind singurul partid care a dovedit acest lucru şi considerăm că am avut o abordare corectă iar timpul ne-a dat dreptate, o minciună politică care sub guvernarea bunelor intenţii urma să ne ducă spre iadul unor grave instabilităţi politice economice şi sociale.

Preşedinte MP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea